Stugor i Sömarken

En semester i Sömarken betyder semester vid de vackraste stränderna på hela Bornholm. Den lilla byn ligger vid den sydöstra delen av den danska solskensön. Bornholm har inte bara flest soldagar per år i hela Danmark, ön har också minst nederbörd.

När du tillbringar din semester i ett semesterhus i Sömarken har du alla förutsättningar till avkopplande dagar i naturen. Vidsträckta klitter och idylliska promenadstråk bjuder, tillsammans med de stora vita sandstränderna, in dig till härliga semesterupplevelser för hela familjen. Om kvällen kan du återvända till ditt semesterhus, eller njuta av lite lokala läckerheter i någon av byns mysiga små kaféer.

Sömarkens stränder är bland de mest familjevänliga på Bornholm. De yngsta familjemedlemmarna har gott om lekutrymme både på land och i vattnet. Samtidigt behöver inte de äldre vada flera hundra meter ut i havet innan det är möjligt att simma. Här trivs badglada semestergäster i alla åldrar. Välkommen att hyra stuga i Sömarken som bas för din nästa semester på Bornholm.

Hyr stuga vid östra Sömarken på Bornholm

Populära semesterhus i Sömarken

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Sömarken

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Sömarken

Loading...

Naturupplevelser på Bornholm

NOVASOL hyr ut ett stort antal stugor i Sömarken som alla ligger inom gångavstånd från stranden. Med de lummiga skogar, leende stränder och nästan sydländksa atmosfär är Sömarken en perfekt plats för en paus från vardagens stress. Här kan hela familjen trivas. Du kan välja mellan semesterhus och semesterlägenheter på Bornholm i olika storlekar och standard.

Sömarken är först och främst känt för de fantastiska stränderna vid havet som nästan sträcker sig så långt ögat kan se. Här och där bryts helheten av stora sandstensklitter vilket förstärker känslan av att vara mitt i ett Bornholmskt sommaräventyr. Sanden är lite grovare här än vid den mer kända Dueodde Strand, som förresten är bara en kort bilresa bort, men stränderna är lättillgängliga och sällan överfyllda. Ut i vattnet finns det några stora stenar, vilka särskilt de större barnen tycker är kul att hoppa från. Innanför strandområdena finner du de karakteristiska sanddynerna, som nästan omärkligt flyter samman med den ljusa tallskogen.

Hos NOVASOL stugförmedling kan du välja i ett stort urval av stugor på hela Bornholm. Med en av våra stugor i Sömarken har du full frihet att planlägga dagarna precis så som du vill ha dem. Sena dagar på stranden eller spännande utflykter - valet är ditt.

Boka din stuga i Sömarken hos NOVASOL

Bli inspirerad av vårt stora utbud av semesterbostäder i Sömarken på Bornholm. Här finns något för alla, oavsett om det är en romantisk semester för två, en aktiv semester för hela familjen eller vännerna med soliga dagar i sikte. Flera av våra stugor i Danmark är husdjurvänliga – det vill säga att du kan ta med hund – och i dessa omgivningar njuter familjens fyrbenta vän också. Några av våra semesterhus ligger idylliskt vid skogskanten, medan andra ligger i sanddynerna. De flesta har havsutsikt, och alla har gångavstånd till stranden.

Vi hälsar dig välkommen till våra stugor på Bornholm och hjälper dig gärna med att välja det hus som passar just dig bäst. Här hittar du stuguthyrning som passar alla smaker. Har du fått smak på den vackra solskensön kommer du säkerligen gärna tillbaka. Igen och om igen.