Stugor i Stampen

Spendera sommaren i en stuga i Stampen på Bornholm och upplev den fascinerande ön. Sträckan från Arnager till Stampen är perfekt för dig som vill prova fiskelyckan under semestern på grund av det stora rev som sträcker sig längs kusten. Den största staden på ön, Rönne, ligger bara några kilometer från Stampen. Här finns flera restauranger, bra shopping och kulturella upplevelser för hela familjen.

Som stugförmedling har NOVASOL ett brett utbud av stugor på Bornholm där flera ligger i Stampen med omnejd. Efter att du anlänt med färjan till Rönne, tar du dig till vårt eget servicekontor i staden för att hämta nyckeln. Därefter har du bara en kort en kort tur vidare till din stuga i Stampen. Smidigt och bekvämt.

Ferie Stampen

Populära semesterhus i Stampen

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Stampen

Loading...

Semesterhus med pool i Stampen

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Stampen

Loading...

Aktiv semester

Stampen är ett av de mest populära semesterområdena på Bornholm, mycket på grund av den vackra naturen och sandstränderna. Om du vill resa med barn eller valt att ta med hund hit är de stora naturområdena lämpliga. Här kan både de två- och fyrbenta få möjlighet att springa fritt. Tar du på dig gympaskorna, kan du ta en löptur eller promenad i skogen. Eller kanske föredrar du en joggningstur på stranden? 

Efteråt kan du njuta av en måltid på terrassen till ditt semesterhus med din familj eller bara koppla av med en bra bok. Om du vill ta med eller hyra en cykel, hittar du många bra vägar runt om Stampen, bland annat skogsvägar som tar dig till Rönne. Några få kilometer från Stampen finns också en golfklubb där du kan spela golf på 18-hålsbanan. Några av våra semesterhus och stugor på Bornholm har också närhet till badland av olika slag. Antingen vattenparker eller simhallar.

Aktiviteter och upplevelser

Letar du efter aktiviteter och upplevelser på Bornholm kan Stampen erbjuda ett varierat urval. För dig som älskar vattensport, kan du både segla och vindsurfa här om förutsättningarna är de rätta. På Bornholm hittar du totalt tre golfbanor. En dag på cykeln är också ett bra sätt att utforska ön. Ta med egen cykel eller hyr en på plats. Glöm inte din hjälm! Om du älskar att fiska, är Bornholm ett semestermål även för dig. Njut av naturen i fred medan du fiskar.

Strandliv i Stampen

En semester i Danmark är inte komplett utan ett besök till någon av de idylliska danska stränderna. Kustområdet söder om Rönne präglas av vackra sandstränder med låga vatten. Ofta är det lite brant ner till stränderna men på många ställen finns trappor som leder ner till vattnet. Stränderna i sig är ganska smala, men ändå lämpliga för familjer med barn. Från din stuga i Stampen har du många gånger gångavstånd till en strand.

Boka ditt boende i Stampen på Bornholm

Vår stuguthyrning på Bornholm inkluderar såväl stugor i Stampen som på resten av ön. Alla semesterbostäder besöks av vår egen personal på ön innan de görs tillgängliga för uthyrning. Detta då vi vill att du som bokar ska få så mycket och korrekt information om semesterbostaden som möjligt. Välkommen att se vårt utbud och boka din favorit bland våra stugor i Stampen på Bornholm!