Stugor i Balka

Välkommen till populära Balka på Bornholm – vackert beläget vid havet mellan Nexö och Snogebaek. Här kan du njuta av en av Bornholms bästa stränder men också mycket annat som gör en semester på Bornholm så populär. I Balka med omnejd kan vi på NOVASOL erbjuda ett stort utbud av semesterhus och stugor för uthyrning. 

Samtliga semesterbostäder på Bornholm i vårt sortiment har besökts av vår egen personal på ön som utgår från vårt servicekontor i Rönne. Du kan boka ditt boende i Balka direkt här på hemsidan för att sedan börja räkna ner dagarna till din nästa semester på Bornholm. Genom att fylla i de önskemål du har gällande din semesterbostad, kan du filtrera sökresultatet så att du bara ser de semesterhus som passar just det du är ute efter. Välj reseperiod för att se vilka semesterbostäder som är lediga när just du vill res och kom ihåg – först till kvarn gäller!

Njut av den härliga Balka strand på Bornholm

Populära semesterhus i Balka

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Balka

Loading...

Semesterhus med pool i Balka

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Balka

Loading...

Bornholms barnvänligaste strand?

Balka strand är välkänd bland många av öns besökare. Vattnet här kan beskrivas som både grunt och klart vilket tillsammans med sandstranden gör den mycket populär bland barnfamiljer. Att spendera en eller flera dagar vid Balka strand är mer än vanligt bland våra gäster som hyr stuga i Balka och reser med barn. Längs med den kilometerlånga stranden kan även äldre ha roligt, exempelvis genom att testa på vattensport såsom vindsurfing. 

Strax söder om Balka ligger Dueodde som klassas som en av Danmarks bästa stränder. Möjligheten till att kunna uppleva både Dueodde och Balka strand gör våra stugor i denna del av Bornholm till mycket bra laternativ för den som söker en strandnära semester.

Semester på östra Bornholm

Balka kan kanske bäst beskrivas som en kust- och semesterhusort på den sydvästra delen av Bornholm. Eftersom antalet fastboende är runt 200 så kan man lätt förstå att orten lever upp under semestersäsongen. Balka ligger mellan Nexö i norr och Snogebaek i söder. Den större orten Nexö är den näst största staden på Bornholm och erbjuder gott om service. I idylliska Snogebaek, som ligger granne med Balka, kan du också njuta av semesterliv vid Bornholms kust. Varför inte njuta av ett smörrebröd vid vattnet med fisk från det lokala rökeriet? 

Känner du för en lite längre utflykt på östra Bornholm så kan du ta dig norrut till Gudhjem vilket är ungefär 3 mil norr om Balka. Här kan du bland annat besöka den berömda rundkyrkan som är en av öns populäraste sevärdheter.

Stugförmedling på Bornholm och i Balka

Att hyra stuga på Bornholm är populärt. Inte enbart bland oss svenskar utan även bland många andra. Därför rekommenderar vi att inte vänta för länge med att boka om du hittat en stuga som passar just dig. Skulle du ha några frågor innan, under eller efter din bokning är du alltid välkommen att kontakta oss på NOVASOL. Vi hjälper dig gärna med de frågor du har kring våra semesterhus. 

Från färjeläget och vårt servicekontor i Rönne är det enkelt att ta sig till våra stugor i Balka. Antingen via väg 38 eller den södra landsvägen. Vid normal trafik tar det ungefär en halvtimma med bil till Balka från Rönne. Boka ditt nästa semesterhus i Balka hos oss på NOVASOL och börja sedan planera din nästa semester på Bornholm.