Stugor i Vang

I den lilla pittoreska fiskebyn Vang på Bornholms västkust kan du hyra stuga för din nästa semester i Danmark. Efter din ankomst med färjan till Rönne åker du cirka 20 kilometer norrut längs västkusten på Bornholm för att sedan nå Vang. I Rönne hämtar du i regel också husnyckeln vid vårt servicekontor vilket gör det lätt och smidigt att nå din semesterbostad. För att hyra boende i Vang, är du välkommen att se utbudet här på vår hemsida och sedan boka din favorit direkt online. Sedan är det bara att börja räkna ner dagarna till din nästa semester på Bornholm.

Upplev Vang under din semester på Bornholm

Populära semesterhus i Vang

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Vang

Loading...

Semesterhus med pool i Vang

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Vang

Loading...

Hamnstad med historia

Vang omnändes för första gången på 1500-talet men man har hittat spår som tyder på bosättningar från både järnåldern och vikingatiden. Förr användes hamnen främst av fiskare. Senare skickades den brutna graniten, från stenbrottet söder om den lilla byn, från hamnen. Det var faktiskt inte allt för länge sedan som gruvan fortfarande var aktiv. Vang är omgiven av en imponerande klippkust. Uppe här på klipporna ovanför havet kan man skåda vackra solnedgångar och koppla av efter en härlig semesterdag på ön. Inne i Vang finns små kaféer, restauranger och runt om i området finns flera intressanta och roliga utflyktsmål. I hamnen finns ett galleri, skulpturer som påminner om stenläggarnas arbete i stenbrottet och en lekplats för barn.

Upptäck Vang på Bornholm

Den lilla byn Vang är känd för sin varierade natur. Här finns fantastiska möjligheter till vandringar och cykelturer i naturen. Njut av solnedgången över klipporna ovanför havet eller ta dig och resesällskapet ut på tur. Det finns gott om utflyktsmål om du väljer att hyra hus i Vang för semestern. Drygt en mil söderut finner du trevliga Hasle som också ligger nära havet. 

En sevärdhet när du hyrt semesterhus på Bornholm är Hammershus. Har du valt att hyra din stuga i just Vang så är det extra lämpligt då Hammershus inte ligger mer än 5 kilometer norr om orten. Fortsätter du ytterligare 4 kilometer österut finner du Madsebakke hällristningsområde.

Boka boende i Vang

På NOVASOL har vi arbetat med stuguthyrning på Bornholm under många år och kan erbjuda ett brett och personligt utbud på ön. Våra stugor i Vang har alla besökts av medarbetare på NOVASOL innan de gjorts tillgängliga för uthyrning. Vi börjar alltid med att besöka varje boende vi tar in och kontrollerar att uppgifterna stämmer. På Bornholm har vi ett eget servicekontor i Rönne vilket också är orten dit de flesta besökare först anländer då färjeläget ligger här. På servicekontoret lämnas bland annat de flest nycklar till våra semesterhus och stugor ut. 

Om du väljer att boka din semesterbostad direkt genom oss så ingår vårt trygghetspaket utan tillkommande kostnad. I Trygghetspaketet ingår bland annat avebeställnignsskydd vid plötslig sjukdom vilket du kan läsa mer om i detalj i våra Hyresvillkor. För att hitta ditt nästa boende i Vang är du välkommen att börja söka här på vår hemsida. Här kan du även boka din favorit bland våra stugor i Vang – välkommen!