Stugor i Sandvig

Välkommen att uppleva norra Bornholm genom att hyra stuga i Sandvig. Sedan tidigt 1900-tal har Sandvig lockat semesterfirare till denna del av den danska solskensön. Sandvig är ihopväxt med granne Allinge och är tillsammans Allinge-Sandvig. Området ligger på Bornholms norra udde och är en mycket omtyckt destination att hyra stuga. 

För att se vårt lediga utbud av stugor i Sandvig så gör du bara en sökning här på vår webbplats. Här presenterar vi alla kvalitetssäkrade semesterbostäder på Bornholm vi har i vårt utbud. Med kvalitetssäkrad menar vi att samtliga stugor och semesterlägenheter har besökts av vår egen personal innan de tagits in för uthyrning. Vi har även ett eget servicekontor i Rönne som finns till för att du ska få en ännu smidigare upplevelser när du ska hyra stuga på Bornholm genom oss på NOVASOL.

Semester i Sandvig genom att hyra hus

Populära semesterhus i Sandvig

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Sandvig

Loading...

Semesterhus med pool i Sandvig

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Sandvig

Loading...

Danmarkssemester på norra Bornholm

Längst uppe på den norra spetsen av Bornholm ligger Sandvig. Det gamla fiskeläget är idag en omtyckt semesterdestination och har också varit så i över hundra år. Bornholm är en mycket populär plats att spendera semestern och hyra stuga på och det är lätt att förstå. Solskensön är ju dessutom smidig att ta sig till för oss svenskar med båten från Ystad. Från färjeläget i Rönne – där du oftast hämtar nyckeln i vårt servicekontor – kan du sedan ta bilen längs med kusten upp till Sandvig i norr.

Attraktioner i Sandvig med omnejd

Ett närmast måste att besöka under din semester på Bornholm är slottsruinen vid Hammershus. Detta då det är en av öns främsta attraktioner när det kommer till historiska sevärdheter. Om du hyr stuga i just Sandvig så kan du nästan inte bo närmare Hammerhus då ruinen ligger vid havet på den västra sidan av den norra udden. Lite längre söderut på den västra sidan finner du klippan Jons Kapel som är en av naturens sevärdheter i Allinge-Sandvig. Överlag är det just naturen som är en stor attraktion i denna del av Bornholm. Hyr en cykel och upptäck naturen i närområdet på sadeln, eller ta en tur iväg med bilen om det känns mer praktiskt.

Från ditt semesterhus i Sandvig kommer du inte ha långt till utflyktsmål. Som exempel ligger både Hasle neråt den västra kusten och neråt den östra finner du Gudhjem på bekvämt avstånd. Annars har du en historisk sevärdhet mitt emellan Sandvig och Allinge i form av Madsbakkes hällristningar.

Hyr stuga i Sandvig och övriga Bornholm

Vill du uppleva Bornholm under din nsäta semester är du välkommen att boka ditt boende hos oss på NOVASOL. Vi har ett brett utbud av stugor och semesterlägenheter för alla smaker och plånböcker. Här finn semesterhus som välkomnar dig som tar med hund på din semester, och stugor där du bor så nära havet att huset närmast ligger på stranden. Eftersom semesterbostäderna i regel ägs av privatpersoner – och du har semesterbostaden för dig själv – är det också först till kvarn som gäller. Har du därför hittat ett boende du tycker om som är ledigt under den period du önskar så är ett tips att inte vänta för länge med att boka. Tack vare det breda utbudet av stugor på Bornholm så finns det nästan alltid någonting ledigt men om du har specifika önskemål är det en god idé att vara ute i god tid. 

Här på vår hemsida presenteras alla våra stugor, semesterhus och lägenheter på Bornholm och därmed även i Sandvig. Du kan göra din bokning direkt online och du gör det dessutom i vetskap om att NOVASOL har besökt boendet innan det gjorts tillgängligt för stuguthyrning och vårt Trygghetspaket ingår automatiskt i din bokning. Välkommen till NOVASOL för att hyra stuga i Sandvig med omnejd på norra Bornholm!