Stugor i Boderne

Den lilla semesterorten Boderne ligger sydväst på Bornholm. Några kilometer söder om Aakirkeby hittar du en liten fiskehamn som är ett perfekt semestermål. Stranden i Boderne är särskilt populär bland familjer med barn, delvis på grund av det låga vattnet och de många sanddynerna. Stranden börjar vid den lilla båthamnen, där du också hittar kaféer och butiker.

Om du bokar ett semesterhus på Bornholm kan du njuta av ett milt klimat, liksom många soliga timmar och lite regn. Här kan du tillbringa din semester med vänner och familj, omgiven av vacker natur och glada turister. Oavsett om du kommer hit för att ligga under den danska solen eller letar efter en aktiv semester hittar du den här.

Ta dig till stranden från din stuga i Boderne

Populära semesterhus i Boderne

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Boderne

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Boderne

Loading...

Strandsemester i Boderne

Många åker till denna del av Bornholm på grund av de fina stränderna med den fina sanden, som ofta jämförs med de södra regionerna. Den vita kvartsanden är så fin att den användes i antiken för att fylla timglas. Majoriteten av stränderna har lågt vatten, vilket gör dem familjevänliga.

Naturupplevelser på Bornholm

Bornholms natur är väldigt varierad och det milda klimatet gör det frestande för cykling och vandring. Upptäck alla de olika djur- och växtarter som trivs lika bra på ön som du gör. Det finns ett antal välskötta vandringsleder över hela ön. Kom ihåg att packa badkläder på turen. Vem vet vilka avskilda stränder du hittar på resan? Om du gillar vattensporter kan du njuta av bra förutsättningar för kajakpaddling och vindsurfing. Våra stugor på Bornholm är en perfekt utgångspunkt för olika aktiviteter över hela ön.

Upplev Boderne med en stuga som bas

NOVASOL har ett stort urval av semesterbostäder i Danmark, även i Boderne. Du kan enkelt söka och boka din nästa semester i Danmark på vår hemsida eller kontakta vår kundtjänst för hjälp. Du kan utnyttja vår långa erfarenhet av stugförmedlning, vi gör allt för att göra din semester på Bornholm så upplevelserik som möjligt. Välkommen till NOVASOL och våra stugor i Boderne!