Stugor i Dueodde

Funderar du över att hyra stuga på Bornholm? Då ska du boka en av NOVASOLs stugor i Dueodde som är Bornholms finaste strand. NOVASOL har många års erfarenhet av att hyra ut stugor på Bornholm.

Ön Bornholm är belägen i västra Danmark och geografiskt sett, ligger ön närmare Sverige än Danmark. Bornholm är vida berömd för sin vackra natur och sitt fina utbud av konsthandverk. Dueodde på Bornholms sydspets, räknas som öns finaste strand och ska du hyra stuga i Dueodde får du många härliga stunder vid havet.

Dueodde strand på Bornholm

Populära semesterhus i Dueodde

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Dueodde

Loading...

Semesterhus med pool i Dueodde

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Dueodde

Loading...

Upptäck vad semester verkligen handlar om

Klarblå vågor och sammetslen sand. Dueodde är vida berömd för dess vita sand och var ursprungligen ett sandflyktsområde, men under 1800-talet planterades furu och strandråg för att förhindra sandflykt. I dag är området fridlyst och det är mycket populärt att hyra stuga här på grund av områdets skönhet.

Även om du och din familj kommer tillbringa många timmar på stranden, finns mycket annat att se på Bornholm. Bor du i en av alla stugor i Dueodde, kan du ta en tur till Hammershus slottsruin eller titta på öns pittoreska rundkyrkor. Semestrar du med barn kommer de älska att besöka Brändesgårdsparken.

Hyr stuga vid Dueodde på Bornholm

Börja planera för semestern i Dueodde redan i dag

Med NOVASOL kan du hyra en av våra stugor i Dueodde redan i dag. NOVASOL grundades 1968 i Danmark och har lång erfarenhet av stuguthyrning på Bornholm. Online hittar du både bilder och beskrivningar av våra semesterhus så du i lugn och ro kan hitta ditt drömhus. Har du några frågor om att hyra stuga är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Det finns många fördelar med att hyra stuga i Dueodde. Alla NOVASOLs stugor på Bornholm ägs av privatpersoner så att du får en mer personlig semester. Samtliga stugor i Dueodde har tillgång till eget kök där du kan sno ihop en enkel middag eller värma välling när det behövs. För din säkerhets skull, har alla semesterhus besiktats innan de tagits in i sortimentet. Vänd dig till NOVASOL när du ska hyra stuga i Dueodde!