Stugor i Rönne

Välkommen till NOVASOL och våra stugor i Rönne på Bornholm. Rönne är Bornholms huvudstad och är idag också öns största stad. Här kan du bland annat uppleva gott om kultur och historia. Oavsett om du väljer att hyra ett semesterhus på någon annan plats på Bornholm så bör staden vara med på din lista över platser att besöka. På NOVASOL har vi dessutom vårt servicekontor i Rönne vilket finns på plats för att göra semestern på Bornholm så bra som möjligt. 

I Rönne kan du bland annat se Danmarks äldsta teater och besöka Bornholms museum där du kan lära dig mer om öns historia. Promenera genom de smala kullerstensgatorna och ta in i den livliga atmosfären. Rönne är på många sätt en utmärkt plats att hyra hus på Bornholm!

Boende i Rönne för Bornholmssemestern

Populära semesterhus i Rönne

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Rönne

Loading...

Semesterhus med pool i Rönne

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Rönne

Loading...

Upplevelser och sevärdheter i Rönne

Under din semester i Rönne bör du besöka Store Torv, beläget i mitten av staden. Idag är det här som medborgarna ofta möter stadens besökare. Här hittar du också flera restauranger och kaféer samt att marknadsdagar arrangeras här regelbundet. På dessa marknader kan du köpa ett urval av Bornholms specialiteter, allt från färsk fisk till olika hantverk.

Rönne och Nexö är de enda städerna i Danmark där man kan uppleva konsekvenserna av den ryska bombningen i maj 1945. Bornholm var fortfarande ockuperat av tyskarna efter befrielsen och blev därför målet för en attack som förstörde var tionde hus i staden. Idag kommer du att märka de röda och gula "bombhusen", hus som ersätter ödelagda byggnader, som ingår i den danska krigshistorien.

Aktiv Bornholmssemester

Bland allt annat som går att uppleva i Rönne så finns det också en 18-håls golfbana. Perfekt för dig som vill spela golf på Bornholm under semestern. Utöver golfsemester finns här också möjligheter till vindsurfing, segling och fiske för den aktive. Vill du hellre spendera din semester i lugnare takt så kan du besöka Diamant Spa. Här kan du simma, basta och boka olika behandlingar.

Strandliv på Bornholm

En semester på Bornholm är inte komplett utan en dag eller två på stranden. Inte långt från det livliga stadslivet i Rönne hittar du flera fina sandstränder. Nörrekås är både stadens stora båthamn men också en populär strand mitt i staden. Några kilometer från Store Torv ligger Antoinette strand. Gallökken är också en populär strand som ligger endast en kilometer söder om centrum. Denna strand ligger vid Gallökken naturområde.

Stugförmedling med NOVASOL i Rönne

Rönne är inte bara ett utmärkt semestermål i sig, det är också en bra utgångspunkt för utflykter till andra delar av Bornholm. Här finns mycket att uppleva, mycket mer än vad du kan göra under endast en semestervecka. Om du inte hinner med allt, försök igen nästa gång du väljer att hyra någon av våra stugor på Bornholm. De flesta som besöker detta semesterparadis vill uppleva den här fina ön flera gånger.

Oavsett var du vill hyra en semesterlägenhet eller ett semesterhus i Danmark hittar du ett stort och varierat urval hos oss på NOVASOL. Vi har arbetat med stuguthyrning sedan 1968 och har idag ett stort utbud av stugor som uthyres på Bornholm. Sök enkelt här på vår hemsida och boka den stuga som passar just dig och ditt resesällskap. Vi välkomnar dig till våra stugor i Rönne!