Stugor i Melsted

De karakteristiska egenskaperna hos den lugna semesterorten Melsted är dess små, vackra korsvirkeshus och smala, slingrande gator. Från Melsteds centrum är det inte långt till stranden där den ena änden korsas av en bäck. Här kan barnen leka i timmar och bygga dammar. I andra änden av stranden finns en badbrygga vilket underlättar ditt dopp i havet och med vilken du inte behöver gå över de små, runda stenarna. Boka ett semesterhus i Melsted och njut av en semester på vackra Bornholm.

Semesterbostad i Melsted på danska Bornholm

Populära semesterhus i Melsted

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Melsted

Loading...

Semesterhus med bastu, pool, öppen spis eller havsutsikt?

Inför din semester på Bornholm bestämmer du själv hur mycket komfort du vill ha i din semesterbostad. Våra semesterhus och stugor i Melsted är alla olika och matchar därmed olika önskemål. Om du vill kunna värma dig i din egen bastu eller i en uppvärmd pool så väljer du helt enkelt dessa kriterier när du söker bland våra stugor på Bornholm. Detta kan du även göra om du vill hyra stuga nära havet, ta med hund, eller om du har en maxbudget. Du väljer den period du önskar för att se vilka semesterbostäder som är lediga och till vilket pris. Därefter bokar du i vetskapen om att först till kvarn gäller.

Semester i Melsted med familjen, vänner och/eller med hund

Om du planerar en Bornholmsemester tillsammans med många vänner eller flera familjer är våra stora och rymliga fritidshus för 10 personer och mer, mycket populära. Här har alla roligt tillsammans samtidigt som det ofta finns utrymme att vara ensam utan att störa någon. Många av våra stugor i Melsted ligger alldelese nära havet så du kan spendera din tid med såväl bad som avkopplande strandpromenader. 

Även för dig som reser med barn till Bornholm är ett semesterhus i Melsted ett umtärkt val. Här kan man leka på tillräckligt med yta utan att någon annan störs. I våra semesterhus på Bornholm med havsutsikt kan du njuta av den fantastiska utsikten med en kopp nybryggt kaffe och se fram emot dagen. Även för dig med hund rekommenderas en semester här i Melsted på Bornholm. I våra husdjursvänliga stugor är din fyrbenta vän mycket välkommen och kommer att kunna njuta av semestern på Bornholm liksom dig.

Boende på Bornholm i skandinavisk stil

Många av våra stugor och semesterhus på Bornholm ligger på stora naturtomter och nära de vackra stränderna på ön. Många semesterbostäder i Melsted är ljust och smakfullt inredda med möbler i lantlig stil och erbjuder goda förutsättningar för en skön semester. Det finns ofta ett stort, mysigt vardagsrum kombinerat med kök. Härifrån kommer du ofta också ut till terrassen som är omgiven av grönska.

Unikt och personligt med en stuga i Melsted

Ett semesterhus betyder semester med frihet och tid med familjen och vännerna. Välj själv själv när du vill äta eller vad du vill uppleva. Eller vill du helst koppla av på din semesterhuss terrass? Våra fritidshus på Bornholm erbjuder just detta. Även för många utflykter och besök av sevärdheter och attraktioner är våra semesterboende idealiska utgångspunkter. Besök till exempel Melstedgårds lantbruksmuseum, promenera till Melsteds vackra klippkust eller promenera in i närliggande fiskebyn Gudhjem, där trevliga butiker och kaféer väntar på promenader och längtar. Härifrån har du till och med en båt till ön Christiansö.