Stugor i Hasle

Ungefär 10 kilometer norr om Bornholms huvudstad Rönne finner du den lilla hamnstaden Hasle. Ursprungligen var Hasle en fiskeby och även idag finns några yreksfiskare kvar som förtöjer sina båtar i Hasle hamn. Bornholms västkust är inte lika turisttät jämfört med sydkusten och dess berömda stränder. Detta gör att du får en mer autentisk upplevelse av Bornholm om du hyr någon av våra stugor i Hasle med omnejd. 

Hasle – som ligger vid havet på de nordvästra delarna av Bornholm – har såväl klippor som badstränder. I lilla Hasle hittar du också shopping, bageri och kaféer. Välkommen att uppleva denna del av ön genom att hyra stuga i Hasle hos oss på NOVASOL.

Semester i Hasle på Bornholm

Populära semesterhus i Hasle

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Hasle

Loading...

Semesterhus med pool i Hasle

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Hasle

Loading...

Lite av allt i Hasle

Om du hyr ett semesterhus i området behöver du inte välja mellan hav, sjö eller skog. Flera semesterbostäder i Hasle har en fantastisk utsikt över havet och/eller är belagna i lugna skogsområden nära naturen. I närheten finner du sjön Rubinsö vars omgivningar (Rubinsöen Skovhuse) bjuder in till långa promenader och cykelturer. Den badsugne som tillbringar sin semester här i Hasle har inte långt till stranden. Passa även på att njuta av färsk fisk från Bornholms rökeri. 

Om du föredrar ett boende i lite mer exklusiv miljö, kan du hyra en av våra semesterbostäder på Bornholm som ligger i hamnen i Hasle. Här finner du moderna semesterbostäder med många vackra detaljer, hög komfort och underbar havsutsikt. Det attraktiva läget i Hasle Havn, direkt vid småbåtshamnen, utgör perfekt grund för en mysig semester i härlig miljö.

Semester för den badsugne

Förr var det vanligt på Bornholm att den fångade fisken, mestadels sill, röktes direkt. Rökeriet finns fortfarande kvar och kan också besökas. Missa inte möjligheten att prova den välsmakande rökta fisken. Avnjut fisken i hamnen i den härliga atmosfären bland båtar och hav. Här finns också den arkitektritade Harbour Pool. När denna havspool är öppen, erbjuds badglädje för hela familjen. I den södra utkanten av Hasle finns det en strand som är mycket lämplig för familjer med barn. Bornholm överlag är en härlig ö att spendera sin semester och det är inte för inte som så många väljer att komma tillbaka hit år efter år.

Stugförmedling i Hasle på Bornholm

Sedan starten i Danmark 1968 har vi på NOVASOL arbetat med stuguthyrning till semestersugna gäster. Successivt har vi vuxit till att idag vara landets ledande stugförmedling med semesterbostäder över hela landet. Detta gör att du som vill hyra stuga på Bornholm, exempelvis i Hasle, finner ett brett utbud att välja mellan. Alla semesterhus som vi hyr ut har besökts av vår egen personal innan de tagits in i utbudet. Detta gör att du kan boka stugor i Hasle i trygg vetskap om att det du ser här på hemsidan motsvarar verkligheten. 

På Bornholm har vi dessutom ett eget servicekontor i Rönne som finns på plats för att hjälpa våra uthyrare och gäster. Till din bokning kommer dessutom vårt Trygghetspaket att ingå utan extra kostnad när du bokar direkt hos oss. På NOVASOL hälsar vi dig varmt välkommen till Bornholm och våra stugor i Hasle!