Stugor i Gudhjem

Välkommen till våra stugor i Gudhjem på Bornholms nordöstra kust. Den lilla orten Gudhjem är en av Bornholms mest kända orter. Om det är på grund av atmosfären, konstnärerna eller rätten ’Sol över Gudhjem’ låter vi vara osagt. Vad vi däremot gärna pratar om är våra semesterhus i Gudhjem och vad du kan förvänta dig under en semester i denna charmiga ort. 

För att boka ditt nästa boende i Gudhjem på Bornholm är du välkommen till oss på NOVASOL. Vi har egen lokal personal på Bornholm som utgår från vårt servicekontor i Rönne. I utbudet på ön hittar du ett brett utbud av stugor, semesterhus och lägenheter för olika smaker och plånböcker. Vissa välkomnar dig som reser med hund där den ’bästa vännen’ får följa med utan extra kostnad. Genom att filtrera din sökning efter stugor i Gudhjem kan du se alla lega semesterbostäder som passar just dig. På presentationssidan för respektive boende kan du sedan läsa i detalj för vad som gäller för just den semesterbostaden. Välkommen till NOVASOL och våra stugor på Bornholm!

Semester i stuga i Gudhjem på Bornholm

Populära semesterhus i Gudhjem

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Gudhjem

Loading...

Semesterhus med pool i Gudhjem

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Gudhjem

Loading...

Konst och kultur

Flera konstnärer har tagit sig till Gudhjem för att finna motiv och låta sig inspireras. Ljuset i Gudhjem har varit det som många gånger lockat. Den mest kända som verkat här är kanske Oluf Höst som det tillägnats ett muséum i Gudhjem för. Den konstintresserade bör även passa på att göra ett besök till Bornholms Konstmuseum som ligger ett par kilometer norr om Gudhjem längs med kusten. 

Gudhjem är också känt för sitt fiskrökeri och du kan få många smakupplevelser under din semester här. Ett givet val är kanske att smaka på den bornholmska specialiteten ’Sol over Gudhjem’ där den rökta fisken serveras som smörrebröd krönt av den råa äggulan.

Sol över Gudhjem

Från Gudhjem till Christiansö

I Gudhjem utgår båtarna som tar dig ut till Christiansö som är ett av Bornholms mest kända besöksmål. Ön ligger cirka 18 kilometer nordöst om Bornholm och det tar ungefär en timma att ta sig hit. Till Christiansö kommer besökare för att se de välbevarade kulturarven med fästningen från 1600-talet. Den lilla ön är en spännande upplevelse där historien dominerar ytan men trots det så finns det faktiskt fastboende på ön. De får trängas med de cirka 45 000 turister som årligen kommer för att besöka Christiansö.

Christiansö tillhör ögruppen Ertholmene (Ärtholmarna) där även Frederiksö är bebodd. Övriga öar och holmar, som till exempel Österskaer vilket är Danmarks östligaste punkt, är obebodda. Vill du få ut mer historia av din vistelse kan du även besöka muséet Lille Tårn på Frederiksö.

Hyr stuga i Gudhjem hos NOVASOL

Sedan starten i Danmark 1968 har vi på NOVASOL arbetat med stuguthyrning och idag kan vi erbjuda ett mycket stort utbud över hela landet. På just Bornholm har vi egen personal och servicekontor på plats i syfte att ha lokal närvaro med förbättrad service mot både gäster och husägare. 

När du bokar ditt semesterhus i Gudhjem direkt hos oss så ingår vårt Trygghetspaket utan extra kostnad. I Trygghetspaketet, som du kan läsa om i våra hyresvillkor, så finns bland annat ett avbeställningsskydd med om du skulle bli plötsligt sjuk eller arbetslös. Detta gör att du med ökad säkerhet kan boka ditt boende hos oss. Du finner vårt kompletta utbud av stugor i Gudhjem här på vår hemsida. Boka det boende som passar just dig och börja sedan räkna ner dagarna till din nästa semester i Gudhjem!