Stugor i Strandmarken på Bornholm

Planerar du en semester på Bornholm utan att du ännu vet exakt vart så kan våra stugor i Strandmarken vara ett härligt alternativ. Området kring Strandmarken är känt för den vackra naturen och då särskilt för stränderna. I och i närheten av Strandmarken finner du bland de vackraste och längsta stränderna på hela Bornholm. Fin, vit sand och breda sanddynelandskap bjuder in till lek, solbad och avkoppling. Men här finner du också olika sevärdheter och aktiviteter på bekvämt avstånd. Med andra ord är det aldrig tråkigt med en stuga i Strandmarken.

Semesterhus i Strandmarken på Bornholm, Danmark

Populära semesterhus i Strandmarken

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Strandmarken

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Strandmarken

Loading...

Semesterhus mitt i naturen

Strandmarken bildar tillsmannans med de närliggande sommarstugeområdena Sommerodde och Dueodde ett sammanhängande område där den ena platsen går in i den andra. Det unika sanddynelandskapet är omgivet av lätta tallskogar. På naturtomter vid dessa sandiga tallskogarligger många av våra semesterhus och stugor i Strandmarken. Boka din Danmarkssemester nu och njut av den mycket speciella naturen på Bornholm.

Utflyktstips: Dueodde Fyr på Bornholm

I sanddynerna på de vita stränderna ligger fyren Dueodde Fyr. 196 steg leder till utsiktsplattformen på en höjd av 45 meter. Härifrån har du en fantastisk utsikt över Bornholm, den omgivande naturen och havet. Fyren är den högsta punkten på ön. Från våra stugor i Strandmarken är det som oftast bara några kilometer till fyren. Ta en vandring genom tallskogarna och sanddynerna för att sedan belöna dig med den magnifika utsikten från Dueodde Fyr.

Stugor i Strandmarken för en golfsemester

Bara några hundra meter fågelvägen från området av semesterhus i Strandmarken ligger Nexø golfbana. Banan är mycket väl underhållen där du får variation och en härlig golfupplevelse – oavsett om du är nybörjare och mer rutinerad. För dig som vill spela golf på Bornholm kan du slå ut på Nexö som bland annat har greenfee-erbjudande för en hel veckas golf (i skrivande stund). Att hyra stuga på Bornholm och då samtidigt ta med golfbagen är inte helt ovanligt bland våra gäster.

Semester i Strandmarken med alla bekvämligheter

Vi ser fram emot att hjälpa dig att boka din personliga drömsemester i en av våra många stugor på Bornholm. Vårt utbud i det omtyckta semesterområdet vid Strandmarken och på övriga Bornholm lämnar inget lvrigt att önska. Här finner du allt från stora, fina semesterhus till billiga, enklare stugor. Det som det handlar om är helt enkelt att vara först till kvarn.

I utbudet finns bland annat semesterbostäder till familjen med barn, större sällskap på till exempel 10 personer, husdjursvänliga semesterhus för en semester med hund. Gör en sökning för att hitta just din nästa semesterbostad i vårt utbud av stuguthyrning i Strandmarken. Här på vår webplats kan du enkelt boka direkt online. Här kan du också se vad ditt boende i Strandmarken kostar i den önskade reseperioden och när alla objekt är lediga. Om du har speciella frågor och önskemål ser vi fram emot ditt samtal. Under din semester på Bornholm hjälper vår personal på NOVASOLs servicekontor på Bornholm dig. Vi har under lång tid arbetat med stugförmedling på Bornholm och därför vet vi vikten av ett eget servicekontor.

Hur ser en typisk stuga i Strandmarken ut?

Många av de vackra trähusen i Strandmarken har byggts i den typiska skandinaviska designen och har en rymlig naturtomt med gott om utrymme för att lek. Här kan du tillbringa en ostörd semester på Bornholm i vacker natur. Semesterbostäderna i Strandmarken ligger som regel nära havet och med stranden på bekvämt gångavstånd.