Stugor i Snogebaek

Semester på Bornholm i Snogebaek

Stugor i Snogebaek

Vid havet på sydöstra Bornholm, mitt emellan de kända badstränderna vid Dueodde och Balka, finner du semesterorten Snogebaek. I det gamla fiskeläget möts sommargäster av en härlig atmosfär och här kan du njuta av såväl salta bad i havet som resturanger och konst. 

Vill du hyra stuga i Snogebaek så är du välkommen till oss på NOVASOL. Vi har ett stort utbud av stugor på Bornholm och i sortimentet finner du därför också flera fina semesterbostäder i Snogebaek. Vårt eget servicekontor på Bornholm hjälper till för att din semester på ön ska bli så bra som möjligt. Vår personal på Bornholm har besökt varje stuga innan den blir tillgänglig för stuguthyrning här på vår hemsida. Detta i kombination med att du bokar och betalar via NOVASOL – samt att vårt Trygghetspaket med avbeställningsskydd alltid ingår – gör att du tryggt och säkert kan boka ditt boende i Snogebaek hos oss. Välkommen!

Populära semesterhus i Snogebaek

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Snogebaek

Loading...

Semesterhus med pool i Snogebaek

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Snogebaek

Loading...

Havsnära semester på Bornholm

Eftersom Snogebaek ligger vid havet på den sydöstra delen av ön har du goda möjligheter att njuta av kustliv om du hyr stuga här. Att Snogebaek dessutom ligger mellan Bornholms mest kända stränder – Balka strand och Dueodde strand – gör ju det hela inte sämre direkt. Balka strand ligger hopväxt med Snogebaek så närheten till den barnvänliga stranden kan knappt bli bättre. Dueodde strand ligger cirka 4-5 kilometer söder om Snogebaek så en kortare tur på cykel eller med bil så är du här. 

Att just cykla är ett populärt sätt att utforska ön när man hyr semesterhus på Bornholm. På flera platser går det att hyra cyklar om man inte har med sig egna. Kom dock ihåg att ta med cykelhjälm om det inte finns att hyra på plats. På Bornholm kan du till stor del ta dig runt på cykel utan att hamna på de större vägarna.

Upptäck Snogebaek

Det lilla fiskeläget Snogebaek har inte mer än 700-800 invånare men lever upp under semestersäsongen då det finns gott om semesterhus i och i närheten av orten. I Snogebaek finner du flera resturanger om du någon dag inte vill laga maten själv i ditt semesterhus. Passa även på att smaka lokala mathantverk som choklad och ekologisk glass samt fisk från rökeriet.

När det kommer till sevärdheter och aktiviteter har Snogebaek flera fina möjligheter. Glaskonst är något du kan upptäcka under din semester här då det finns flera lokala glaskonstnärer med glashytta och galleri i området. Vill du aktivera dig, finns bland annat möjligheter till vattensport längs kusten och du finner även 18-håls golfbanor på nära avstånd.

Hyr ditt nästa semesterhus i Snogebaek

NOVASOL har arbetat med stugförmedling på Bornholm under många år och kan därför idag erbjuda ett stort och varierat utbud av boenden på ön. Våra stugor finner du i regel längs med kusterna såsom i Snogebaek men det finns även hus att hyra lite längre inåt ön. Samtliga stugor som är lediga kan ses och bokas här på vår hemsida. NOVASOL började sin resa i Danmark redan 1968 och idag är vi glada över att kunna erbjuda stuguthyrning över hela landet med många egna servicekontor. På Bornholm finner du vårt servicekontor i Rönne där också nyckelutlämning oftast sker. Så har du börjat längta efter en semester på Bornholm och är intresserad av Snogebaek? Välkommen att se utbudet och boka ditt boende i Snogebaek hos oss på NOVASOL.