search

Stugor i Ullared

Välkommen att hyra stuga i Ullared med närhet till natur och shopping

Ullared är en liten tätort i Falkenbergs kommun som är känd över hela Sverige på grund av Gekås, det gigantiska varuhuset som är känt genom radio och tv. I detta mångsidiga shoppingparadis kan du enkelt fynda allt från matvaror, kläder och skor till leksaker, accessoarer och hygienartiklar. Passa på och njut av hemmakänslan i någon av våra stugor i Ullared efter shoppingrundan och beundra alla fynd du gjort!

Mer än bara affärer

Ullared har dock mer att erbjuda än shopping. Ullared ligger i ett mycket naturskönt område som kan uppfylla många drömmar om en semester i lugn natur. Det finns många större och mindre sjöar och vattendrag i Ullareds omgivning och vackra vandrings- och cykelleder, här kan du uppleva och utforska naturens under alldeles in på knuten. Passa på att hyra stuga i Ullared och besök såväl lågprisvaruhus som de många fina sevärdheterna i området. Ullared med omnejd har en spännande historia som sträcker sig långt bak i tiden. Här finns den vackra 1100-tals kyrkan Abilds Kyrka, Axtorna slagfält och många andra fornlämningar, gravar och runstenar. Här har man på många ställen satt upp informationstavlor och även guidade turer finns tillgängliga för dig om du vill lära dig med om detta historiska landskap. Även Bockstens mosse ligger på bekvämt avstånd och är fina vandringsmål som enkelt nås från en av våra stugor i Ullared.

Du som är intresserad av fiske kan få dina drömmar uppfyllda genom att hyra stuga i Ullared, många av stugorna är utrustade med båt och ligger nära till vatten, så att du har möjligheten att njuta av härliga fiskestunger. Från våra stugor i Ullared kan du prova på abborrfiske i stilla sjöar, gäddfiske efter gammelgäddan och laxfiske i Högvadsån som utgör det största biflödet till Ätran.

Stugförmedling i Halland och Ullared

Vi på NOVASOL har länge sysslat med stugförmedling i Sverige och har numera stugor över hela Europa. Vi hjälper gärna till om du vill hyra stuga i Ullared eller letar efter stugor i Halland, du är alltid välkommen att höra av dig. Vår erfarenhet och goda service ger dig trygghet och säkerhet oavsett vilken typ av stuga du letar efter! Välkommen till oss på NOVASOL för att hyra stuga i Ullared!