search

Stugor i Kungsbacka

Semester på västkusten nära stad och hav

Är du sugen på att fira semester på idylliska västkusten? Välkommen att hyra stuga i Kungsbacka genom oss på NOVASOL. Här kan du uppleva Kungsbackas charmiga stadskärna som erbjuder trevlig shopping, god mat och mysiga stråk. Staden har även närhet till både vacker natur och öppet hav med många fina bad – och fiskemöjligheter. Dessutom erbjuder Kungsbacka golfbanor av hög klass.

Kungsbacka kommun, där du även finner orter som Onsala, Åsa, Vallda och Frillesås, är en del av vårt kompletta utbud av stugor i Halland. Alla våra stugor och semesterlägenheter har, innan uthyrningen börjar, besökts av en lokal medarbetare på NOVASOL. Väljer du att boka stuga i Kungsbacka direkt genom oss, ingår dessutom vårt Trygghetspaket automatiskt och kostnadsfritt i din bokning. Detta som en extra trygghet för dig som vill hyra stuga med oss. Välkommen!

Havet vid Åsa i Kungsbacka kommun

En pärla på västkusten

Strax söder om Göteborg finner du staden Kungsbacka som är vackert belägen längs Västkusten. När du väljer att hyra stuga i Kungsbacka, finns det både tillgång till avkoppling och aktiviteter för både stora och små.

Kungsbacka har en gammal tradition av marknader och handel. Ett exempel är att Kungsbacka öppnar upp för marknad varje första torsdag i månaden och har gjort det i ungefär 600 år. Idag har staden ett gediget utbud av shopping, både i centrum samt outleten Freeport strax utanför stadskärnan. Med andra ord finns det stort både utbud och variation för den som är intresserad av shopping.

Naturupplevelser runt knuten

Om shopping inte står högst på to-do-listan, finns det massor av andra saker att hitta på. Kungsbacka är omgiven av vacker natur och har närhet till havet vilket öppnar upp för både vandrings- och badmöjligheter. Passa till exempel på att uppleva den fantastiska Hallandsleden som går igenom här med en sträcka på 38 km. 

Under varma sommardagar kanske en dag på stranden lockar? I området präglas badplatserna av enastående landskap med vackert hav och klippor. Du kan antingen välja att hoppa från mjuka klippor eller ta med familjen till de mer barnvänliga badplasterna. Utöver bad, är krabbfiske en populär aktivitet på västkusten och brukar uppskattas av både barn och vuxna. Klädnypa, snöre, hink och blåmusslor som bete och du har goda förutsättningar för lyckat krabbfiske.

Slå ut under semestern

När du väljer att hyra stuga i Kungsbacka kommun, finns det även fina förutsättningar för trevlig golf. En av dem är Forsgården som hör till en av Sveriges mest populära banor. Det är en anläggning på 27 hål och har en så kallad ”sea – side” karaktär. Kungsbacka erbjuder även en mindre golfbana med 9 hål med namnet Myra golf. Golfbanan är omgiven av vackert landskap och brukar beskrivas som en prestigelös och familjär klubb. 

Stuguthyrning i Kungsbacka med omnejd

Vi på NOVASOL har lång erfarenheter av stuguthyrning i Halland. Vi har arbetat med stugförmedling sedan 1968 och besöker alltid alla stugor innan de tas in i vårt utbud för att kunna säkerställa att informationen stämmer med verkligheten. Här på vår hemsida, kan du boka din semesterlägenhet eller stuga i Halland för din nästa semester. Välkommen att hyra någon av våra stugor i Kungsbacka med omnejd!