search

Stugor i Halland

Sandstränder, skog, hav och sjöar

Välkommen till oss på NOVASOL för att hyra stuga i Halland. Man brukar säga att Hallandskusten är en enda härlig sandstrand som bara avlöses av charmiga städer. Vem har inte hört om härliga stränder vid Västkusten såsom Skummeslövstrand, Mellbystrand, Tylösand eller Skrea Strand? Så det är bara att ta för sig av de milslånga och långgrunda stränderna – ett riktigt badparadis för hela familjen. Vi har gott om stugor i Halland för uthyrning.

Hyr stuga för en härlig semester i Halland

Mycket mer än bara stränder

Att hyra stuga i Halland är dock så mycket mer än stränder. Inlandet är en mosaik av sjöar, skogar och floder. Här finns de fyra floderna – Lagan, Nissan, Ätran och Viskan, som många barn lärt sig som en ramsa i skolan. Landskapet är som gjort för upptäcktsfärder, cykling, promenader, kanotfärder och mycket mera. Och det viktigaste av allt för många – fiske. För sportfiskaren är säkert laxfisket i floderna mycket spännande och fyllt med fantastiska upplevelser. Abborre och gädda finns i de vackra insjöarna. Så chanserna är stora att få med sig fisk hem till middagen i stugan. Vi vill samtidigt påminna dig, som planerar att hyra stuga i Halland, att kolla upp vilka fiskeregler som gäller för respektive fiskevatten innan du kastar i spöt.

Halland kan även ge golfspelaren en bra utmaning med alla sina banor. Sedan finns också ett av de bästa surfställena i Sverige i Apelviken vid Varberg. Kika gärna efter våra stugor i Halland med nära till fiskemöjlighet och/eller golf.

Aktiviteter och shopping

När du ska hyra stuga i Halland kan du passa på att åka till det välkända lågprisvaruhuset i Ullared. Här kan man verkligen göra fynd. Åk gärna en extra tur runt i området, som också kan bjuda på vackra naturupplevelser. Eller ta med familjen på utflykt till Göteborg med shopping och alla dess sevärdheter. Genom att hyra stuga i Halland har du nära till mångt och mycket.

Vad mer kan man göra under en semester i någon av våra stugor i Halland? Mycket! Ta en tur bakåt i tiden och besök Varbergs fästning och Bockstensmannen, det vackra tudorslottet Tjolöholm utanför Kungsbacka samt forntidsbyn Äskhult. Fågelreservatet på Getterön, Halmstad – Roxettes hemstad och världsarvet Grimeton Radiostation är också spännande att besöka.

Ta en familjesemester i Halland

Stugförmedling i Halland med NOVASOL

Med andra ord är detta regionen för dig som inte vill välja bort något när du ska hyra stuga i Sverige. Hittar du inte just ditt drömhus i Halland för semestern är du välkommen att söka vidare bland våra övriga stugor i Sverige. Samtliga objekt i vårt sortiment har besiktats innan de tagits in i sortimentet. Detta innebär att vår egen personal har besökt varje boende. Du bokar även tryggt i vetskap om att vi har arbetat med stuguthyrning sedan 1968 samt att vårt trygghetspaket alltid ingår när du bokar. Varmt välkommen att söka samt boka stugor i Halland genom NOVASOL!