search

Semesterhus i Rovinj

Välkommen att hyra hus i Rovinj och upptäck stadens historiska sevärdheter

När du funderar på att åkta till Kroatien för din nästa semester kan vi passa på att tipsa om den gamla fiskebyn Rovinj som blivit en charmig kuststad i västra Istrien. Med sin pittoreska stadsbild, de många stränderna och de 22 omkringliggande öarna som kan nås per båt, lockar den med upplevelser oh semesternjutning för alla åldrar. Bo i ett semesterhus i Rovinj och upplev den vackra staden helt i din egen takt!

Rovinj i Kroatien

Upptäck sevärdheterna på nära håll

Genom att hyra hus i Rovinj kan du nämligen uppleva de härliga attraktionerna Kroatien har att erbjuda på ett bekvämt och fritt sätt. På så sätt får du ett härligt semesterboende samtidigt som du har full frihet att själv fylla dagarna med upplevelser. Genom att hyra hus i Rovinj kommer du också riktigt nära alla sevärdheter och möjligheter i den vackra, gamla staden.

Gamla stan i Rovinj brukar kallas Istriens Montmartre. Sedan länge lockar orten konstnärer från när och fjärran. Rovinj har stora venetianska byggnader och torg och anses väl vara den mest italienska staden där det även finns tvåspråkiga gatuskyltar att hitta genom att hyra hus i Rovinj.

Det vackra medelhavsområdet med skönt klimat och härlig natur bjuder in till många aktiviteter. Det finns utmärkta vandrings- och cykelleder i omgivningen som låter både nybörjaren och entusiasten komma till sin rätt. Bland gröna kullar finner du bördiga gårdar där man odlar vin och oliver som ger viner och olivolja av världsklass. Besök någon av restaurangerna och barerna som ligger alldeles i närheten när du bor i en av våra semesterbostäder i Rovinj.

Det härliga kristallklara havet erbjuder naturligtvis vattensporter av många slag, snorkling och även fiske efter många tropiska arter. Att hyra semesterhus i Rovinj är verkligen en möjlighet till drömsemestern för hela familjen. Rovinj är även ett utmärkt semestermål för dig som gillar segling, här finns fantastiska hamnplatser och det hålls flera segeltävlingar och evenemang i området varje år.

Solnedgång över hus i Rovinj

Välkommen att boka direkt online

Välkommen till NOVASOL när du vill hyra semesterhus i Rovinj! Vår långa erfarenhet ger dig trygghet när du vill hyra semesterbostäder i Istrien och övriga Europa! Vi har ett stort utbud av semesterbostäder i Rovinj med omnejd att erbjuda, du hittar de enkelt här på vår hemsida.