search

Semesterhus i Buje

Välkommen att hyra hus i Buje - den mysiga småstaden i Istrien

Om du vill semestra i Kroatien till sommaren kan vi passa på att tipsa om att hyra hus i Buje - en anrik, vacker stad i Istrien. Här kan du beundra sevärdheter från medeltiden och följa tidens gång på ruinerna och fornlämningarna som finns överallt i området. Här hittar du spår från romariket och frankerna i form av gamla kyrkor och byggnader som varsamt restaurerats. Att hyra ett semesterhus i Buje är ett utmärkt sätt att njuta av semestern, du kan njuta av det milda medelhavsklimatet och finner både avkoppling och motion.

Upplev en semester i Buje

Upplev den lokala mattraditionen

Här kan du även njuta av härliga lokala mattraditionen, då den bördiga jorden lämpar sig bra för odling av de flesta grödor och växter. Speciellt väl trivs vin och oliver i det milda klimatet, men även allehanda frukter och mycket annat växer fint här. Genom att hyra semesterhus i Buje kan du njuta av lokala läckerheter av närproducerade, högkvalitativa råvaror som du kan skölja ner med ett av de lokala vinerna som håller världskvalitet.

När du bestämt dig att hyra hus i Buje får du inte missa de kulturella festivalerna. Bland annat Luganinada, korvfestivalen, och Šparogada, sparrisfestivalen, där du kan njuta av lokala kulinariska specialiteter och traditionella uppträdanden.

Den vackra omgivningen bjuder in till långa promenader, det finns härliga vandrings- och cykelleder för både nybörjare och entusiaster som för dig mitt in i den fantastiska naturen. Besök vingårdar och olivplantager när du bestämt dig att hyra hus i Buje och ta del av de vänliga människornas vardag, njut av handgjorda varor och köp verkligt unika souvenirer.

Boka ditt semesterhus i Buje direkt online

När du vill hyra semesterhus i Buje har du kommit helt rätt hos NOVASOL. Vi har ett brett utbud av semesterbostäder i Buje, både hus och lägenheter och vi tror att vi kan erbjuda något för alla. Du kan söka bland våra semesterhus i Istrien och kan boka direkt över vår hemsida. Naturligtvis är vi glada att hjälpa dig att hitta just ditt drömboende, välkommen till NOVASOL när du vill hyra hus i Kroatien!