search

Hyra stuga i Storfors

Välkommen att hyra en stuga i Storfors tillsammans med oss på NOVASOL. Denna trivsamma lilla stad är belägen i östra Värmland i en alldeles säregen natur.

Många av våra stugor ligger nära glittrande sjöar och grönskande skogar. I centrala Storfors hittar ni också matbutiker, caféer och trevliga konstgallerier.

 

Upptäck den värmländska naturen från en stuga i Storfors

Det finns massor av härliga naturupplevelser att utforska när ni hyr stuga i Storfors med omnejd. Njut av en härlig promenad eller cykeltur i skogen, ge er ut och plocka bär eller svamp, eller vad sägs som en härlig fisketur på en av de många sjöarna?

I Storfors hittar vi också Hättälven som är naturens eget bubbelbad. Ni har även nära till Bergslagskanalen. Att segla fram på det 6 mil långa sjösystemet är en vacker utflykt, men om ni är ute efter lite mer äventyr går det att hyra kanoter eller roddbåtar.

Den golfsugne gör rätt i att packa med sig golfklubborna och njuta av en runda på Lundbergs golfbana.

Det är med andra ord inte konstigt att stadens slagord är ”Stortrivs i Storfors”!

Ni bor heller inte långt ifrån Kristinehamn och Karlstad, som är perfekta utflyktsmål under er vistelse. Här finns saker att göra för alla, oavsett ålder. 

Värmland är en utmärkt destination om ni vill ha en semester nära natur och kultur. Här hittar du alla våra stugor och semesterboenden i Värmland.

Hyr stuga i Storfors och njut av fiske i de värmländska sjöarna
Njut av en fisketur när du hyr en stuga i Storfors

Varför hyra en stuga i Storfors, Värmland hos NOVASOL?

På NOVASOL står kundens upplevelse i fokus. Därför besöker vi varje enskilt boende och går igenom det grundligt innan vi tar in det i vårt sortiment. Detta bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.

Vi är norra Europas största förmedlare av privatägda stugor och semesterhus med boenden i hela 19 länder i Europa.

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser. Därför så följer vi alltid med dig på hela resan – före, under och efter – så att du alltid är i säkra händer när du vill hyra stuga i Storfors med NOVASOL.

När du har bestämt dig för en av våra stugor i Storfors genomför du enkelt din bokning här på vår hemsida.

Vi önskar dig varmt välkommen till Storfors och NOVASOL!