Boenden i Lysvik

Välkommen att hyra boende i Lysvik tillsammans med oss på NOVASOL. Lysvik är en rofylld plats i Värmland som ligger vid sjön Fryken. 

Våra boenden i Lysvik ligger på kort avstånd till Övre Fryken. Här bor ni i klassiska stugor i fridfull miljö. Landskapet runt den avlånga sjön skapar nämligen en vacker kuliss med berg, djupa dalar och grönskande skog.

Koppla av vid sjön och naturen i ett boende i Lysvik

Populära semesterhus i Lysvik

Loading...

Upptäck den värmländska naturen från ett boende i Lysvik

När du hyr ett boende i Lysvik med omnejd har du nära till både Sunne och Torsby, vilket innebär att det finns många sevärdheter, restauranger och upplevelser att besöka. Ett populärt utflyktsmål för familjen är att besöka är Selma Lagerlöfs Mårbacka

På vintern kan ni njuta av längdskidåkning i Torsby, där vi hittar en skidtunnel som är 1,3 km lång. På sensommaren bor ni perfekt för att ta er ut på bär- eller svampplockning. 

Läget vid sjön innebär också att det finns möjlighet till bra fiske och det finns även gott om badplatser runt sjön. För den mer aktiva badgästen rekommenderas en heldag på Sunne Vattenland

Får du inte nog av utsikten från stugan kan du besöka Tossebergsklätten. Packa en smarrig matsäck och njut av den fantastiska utsikten över den värmländska Fryksdalen. 

Värmland är en utmärkt destination om ni vill ha en semester nära natur och kultur. Här hittar du alla våra stugor och semesterboenden i Värmland.

Varför hyra boende i Lysvik, Värmland hos NOVASOL?

På NOVASOL står kundens upplevelse i fokus. Därför besöker vi varje enskilt boende och går igenom det grundligt innan vi tar in det i vårt sortiment. Detta bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder. 

Vi är norra Europas största förmedlare av privatägda stugor och semesterhus med boenden i hela 19 länder i Europa. 

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser. Därför så följer vi alltid med dig på hela resan – före, under och efter – så att du alltid är i säkra händer när du vill hyra boende i Lysvik med NOVASOL. 

När du har bestämt dig för ett boende i Lysvik genomför du enkelt din bokning här på vår hemsida. 

Vi önskar dig varmt välkommen till Lysvik och NOVASOL!