Stugor i Kristinehamn

Ferienhäuser in Kristinehamn Ferien Schweden

Stugor i Kristinehamn

Välkommen att hyra stuga i Kristinehamn och upplev det härliga Värmland under semestern! Längtar ni också efter stillhet och natursköna omgivningar? Njut av stillheten, närheten till fiskevatten och att ha djur och natur tätt in på knuten.

Att hyra stuga i Kristinehamn är första steget mot en avkopplande semester i avskildhet. Charmiga Kristinehamn ligger vid Vänern i Värmland och här finns vacker skärgård där ni kan undersöka mer under sommaren.

Många av NOVASOLs stugor i Kristinehamn och Värmland ligger nära olika vattendrag där ni kan fiska gädda, ädelfisk eller abborre. Vissa av våra stugor i Värmland är dessutom anpassade just till fiskeentusiaster och är utrustade med båt eller har en plats specifikt för fiskrensning.

Populära semesterhus i Kristinehamn

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Kristinehamn

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Kristinehamn

Loading...

En stillsam semester med kulturella inslag

Genom att hyra stuga i Kristinehamn kan du förvänta dig en rofylld semester med långa skogspromenader, bärplockning och en chans att få se vilda djur. Utanför Kristinehamn finns många platser som är intressanta för fågelskådare.

Vid Baggerud kan man få syn på sjöfåglar, måsfåglar och vadare som passerar platsen på vårkanten. På Dyrön kan man få se fiskgjuse och havsörn om man har tur. Det finns även möjlighet till kulturella upplevelser under semestern.

Om du ska hyra stuga i Kristinehamn kan du passa på att beundra en av världens största Picassoskulpturer, Les dames de Mougis, som finns här eller ägna några timmar åt Kristinehamns konstmuseum som har modern och samtida konst av konstnärer med koppling till Värmland. Besök gärna Frödinggården på Nya Kyrkogata 5 där poeten, författaren och journalisten Gustaf Fröding bodde i 13 år.

Välkommen att hyra stuga i Kristinehamn

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Värmland, ni hittar dem här!På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med er på hela resan - både före, under och efter - så att ni alltid är i säkra händer när ni hyr stuga i Kristinehamn med omnejd hos NOVASOL.

Välkommen!