Hyra stuga Karlstad

Hos på NOVASOL kan du hyra stuga i Karlstad som utgångspunkt för en härlig semester. Karlstad ligger i Värmland och är beläget vid Sveriges största sjö Vänern - känd för sina många småöar. Staden har något att erbjuda för alla i olika åldrar året runt.

Här kan du bland annat uppleva Karlstads mysiga stadskärna omgivet med vacker natur och dess rika kulturliv.

Varför inte ta vara på chansen och besöka Lars Lerins konstmuseum som idag är en av Sveriges främsta illustratörer och konstnärer?

I Karlstad kommun finner ni även flera andra mindre tätorter såsom Skåre, Molkom, Råtorp, Vålberg och Skattkärr. Oavsett om du vill uppleva centralorten eller någon annan del av kommun hälsar vi dig varmt välkommen till våra stugor i Karlstad.

Semester i Karlstad

Populära semesterhus i Karlstad

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Karlstad

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Karlstad

Loading...

Upptäck Karlstad året runt

Om du väljer att hyra stuga i Karlstad med omnejd så kommer du säkerligen upptäcka att det här finns något för alla - året runt. Här kan du bland annat ta del av stadens kulturliv eller uppleva skön natur ett stenkast från centrum.

Varför inte ta med hela familjen till en av Karlstads alla härliga parker? Här finner du bland annat Badhusparken som är stadens äldsta parkområde.

För den kulturintresserade väntar många möjligheter. Här finns bland annat Lars Lerins museum Sandgrund, Wermland Opera och poetens Gustav Frödings hem.

I anknytning till Gustav Frödings födelsehem finns det vandringstråk för den som vill njuta av rogivande skogsmiljö. Vill du veta mer om Karlstads historia bör du besöka Värmlands museum.

För den historieintresserade är även Brigadmuset ett givet alternativ. Där kan du lära dig mer om hur Sverige påverkades av kalla kriget mellan 1945 -1991. Muséet uppskattas av både vuxna och barn.

Utanför stadshotellet finner du också statyn ’Sola i Karlstad’. Smeknamnet på värdshusflickan Eva Lisa Holtz har efter tid även blivit symbol och slogan för Karlstad.

Gott om aktivitetsmöjligheter

Genom att hyra stuga i Karlstad har ni nära till naturen och staden erbjuder dessutom många aktiveter. Vi tipsar om några sköna aktiviteter i Karlstad för er semester:

  • Paddla kanot, kajak eller SUP-board! Det finns ett antal ställe i och nära Karlstad där ni kan hyra allt ni behöver för ett riktigt roligt äventyr. Bland annat kan ni paddla längs Vänerns strand med startpunkt vid Skutberget mot Karlstad.

  • Cykla på Klarälvsbanan. Banan sträcker sig från Karlstad i söder till Hagfors i norr. Cykeluthyrning finns på flera ställen längs Klarälvsbanan. Gillar ni mountainbike så kan ni också göra ett besök på Skutbergets Mountainbikebana.

  • Fiske. I Karlstad med omnejd finns flera intressanta ställen att fiska på. Kontakta turistbyrån för information om fiskekort.

  • Dans- eller konsertsugna? Gör ett besök på Nöjesfabriken.

  • Gå på hockey! Om ni gillar hockey så missa inte att boka in en match med Karlstads lag - Färjestad!

Varför hyra en stuga i Karlstad, Värmland hos NOVASOL?

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Värmland, ni hittar dem här!På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med er på hela resan - både före, under och efter - så att ni alltid är i säkra händer när ni hyr stuga i Karlstad med omnejd hos NOVASOL.

När ni har bestämt er för en av våra stugor i Karlstad kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.Välkommen!