Stugor i Stöllet

Hyr en egen stuga i Stöllet och njut av Värmland på bästa sätt på semestern. Genom att hyra en egen stuga i Stöllet kan du njuta av friheten som detta ger dig, och verkligen komma nära den värmländska naturen. Stöllet och Värmland är det perfekta semestermålet för dig som vill varva ner och komma nära naturen på semestern.

Väljer du att hyra stuga i Stöllet hos NOVASOL, gör du det i vetskap om att vi arbetat med stuguthyrning sedan 1968. Alla våra semesterlägenheter och stugor i Värmland har besökts av våra egna lokala medarbetare och bokar du direkt genom oss så ingår vårt Trygghetspaket automatiskt i din bokning. Välkommen!

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populära semesterhus i Stöllet

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Stöllet

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Stöllet

Loading...

Vandring, hundsläde och Klarälven

Upplev Stöllet och Klarälven, genom att färdas längs med vattnet på en timmerflotte! Detta är en aktivitet som inte kan missas när ni är i området. En timmerflottfärd på Klarälven har till och med placerats på National Geographics lista över 50 turer som måste göras under ens livstid. Här kan man välja att åka på timmerflottstur i några timmar, eller till och med övernatta på sin flotte. 

Förutom flottåkning erbjuder Klarälven och områdets sjöar goda fiskevatten året runt. Här finns det gott om fiskeplatser direkt från vattenbrynet om du inte vill ta dig ut med båt. Att hyra båt finns också möjlighet till, beroende på var som önskas fiska. 

För den som vill vandra erbjuder området vackra landskap att upptäcka i naturreservat, längs med vandringsleder och motionsspår. Norra Värmland huserar cirka 60 naturreservat, och direkt i Stöllet finns bland annat Fänstjärnsskogen, Lisselåsen och Vimyren. Vill man uppleva naturen på annat sätt än till fots finns det bäversafaris, kajakturer och hundslädesturer som anordnas i området.

Utbud i Stöllet

I Stöllet finns dagligvaruhandel, som täcker basbehovet på semestern. Inne i centrum finns också den vackra Norra Ny Kyrka, från mitten av 1700-talet, och är värd ett besök på semestern. 

För den som vill ha ett lite större utbud av restauranger och affärer finns Torsby endast cirka en halvtimmes körsel från Stöllet. Önskas ett riktigt stort utbud av butiker och affärer är det endast cirka 13 mil till Karlstad med shoppingcenter, många restauranger och aktiviteter, ett perfekt utflyktsmål över dagen.

Boka boende i Stöllet för din semester i Värmland

Stöllet är en del av vårt totala utbud av resmål i Värmland. Då det finns ett stort utbud av stugor i Värmland för uthyrning, finns det också en stor mängd resmål. Varje plats har sin charm och något nytt att erbjuda. En stor fördel med att hyra stuga för semestern är att du kan bestämma själv hur semestern ska vara. Antingen väljer du aktivera dig med gott om utflykter, eller så kopplar du bara av med lata dagar hemma i stugan.

På NOVASOL stugförmedling har vi arbetat med uthyrning av stugor i Värmland sedan många år tillbaka. Alla våra stugor i Stöllet som går att hyra, finner du här på vår hemsida. Här kan du boka ditt boende direkt eller så är du välkommen att ringa till oss. Vi hjälper dig gärna att hyra stuga i Stöllet för semestern.