Stugor i Svanskog för uthyrning

Längtar du efter en rofylld semester i naturen? Hyr då någon av våra stugor i Svanskog. Här får du njuta av stillheten, pröva fiskelyckan och vandra i de djurrika skogarna i Värmland.

Fiskelycka i Svanskog, Värmland

Populära semesterhus i Svanskog

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Svanskog

Loading...

Sjönära i Värmland

Svanskog ligger mitt mellan de tre Svansjöarna i landskapet Värmland. Hit åker du för att få lugn och ro. Från din stuga har du nära till de rena Svansjöarna där du kan paddla kanot, kajak eller fiska mört, gädda och abborre. Fiskeentusiasten kan glädja sig åt att NOVASOL har ett flertal stugor i Svanskog som är speciellt anpassade för fritidsfiskare. Stugorna kan till exempel ha närhet till sjö, tillgång till båt eller utrustning som underlättar vid fiskrensning. Om du ska ut och fiska under semestern så kom ihåg att kolla upp vilka fiskeregler som gäller för det vatten du tänkt fiska i.

Svanskog är omgärdat av skog. Värmlands djupa skogar är rika på djur, svamp och bär under sommar och höst. Om du ska hyra stuga i Svanskog under sommaren får du heller inte missa vilda västern-festivalen som anordnas på orten. I Svanskog finns även ett trollmuseum, en museijärnväg och en vacker träkyrka från 1700-talet.

Det finns bra anledningar att hyra stuga i Svanskog. En stuga blir en trygg punkt för hela familjen, men också en bra bas för utflykter till exempelvis den lilla djurparken i Åmål som ligger några mil bort. Genom att hyra stuga i Svanskog får familjen gott om plats att umgås tillsammans samtidigt som alla får utrymme att vara för sig själva.

Njut av stillheten från någon av våra stugor i Värmland

Vill du också ha en avkopplande semester i natursköna omgivningar kan du hyra stuga i Svanskog här på vår hemsida eller över telefon. NOVASOL har funnits sedan 1968 och kan bland annat erbjuda stuguthyrning i Värmland med ett unikt utbud stugor i Svanskog. Vi på NOVASOL har lång erfarenhet av stugförmedling och strävar alltid efter att tillgodose våra gästers önskemål. På vår hemsida kan du själv fylla i sökkriterier som till exempel ”pool”, ”husdjur” eller ”avstånd till vatten” för att hitta en semesterbostad som passar just din familj.

Det är tryggt att hyra stuga i Värmland via NOVASOL. Alla våra stugor besiktas regelbundet av kunniga medarbetare och i hyresbeloppet ingår en försäkring där ett avbeställningsskydd är inkluderat. Vid frågor om försäkringen eller om du behöver hjälp att hyra stuga i Svanskog är du alltid välkommen att ringa vår kundtjänst!