Hyra stuga i Eda

Hyra stuga Eda

Hyra stuga i Eda

Precis vid gränsen till Norge ligger Eda kommun. Eda tillhör landskapet Värmland och är fullt av skog och fjäll. Hit lockas många som är intresserade av friluftslivet och att vara ute i den mycket vackra naturen som finns i området.

Möjligheterna till att stöta på vilda djur ute på vandringsleder och i liknande miljöer är stora. Det finns speciellt en hel del älgar som vandrar runt i regionen. Några mil bort ligger dessutom staden Arvika. Detta är ett av många alternativ för utflykter under ert besök i vackra Värmland.

Skulle du bli nyfiken på att se mer av Värmland under er vistelse så kan ni se alla NOVASOL:s stugor i området här!

Populära semesterhus i Eda

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Eda

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Eda

Loading...

Hyr semesterboende i Eda med omnejd

Tycker du om att vandra eller paddla kanot? Är du intresserad av fiske och vintersport? Under vintern finner du både preparerade längdspår och backar i området runt Eda och i flera andra delar av Värmland.

Besöker ni området under sommaren och gillar att bada finns det ett antal olika badplatser i trakten att välja mellan. Ni kan upptäcka nya platser dagligen och se vad som passar ert sällskap bäst.

Skulle ni behöva handla något eller är ni sugna på lite shopping finner ni ”Charlottenbergs shoppingcenter Nord”. Hit åker ni för att äta på någon av restaurangerna i centret, ta en fika eller shoppa. Ett säkert kort om någon blir lite rastlös i ert sällskap.

Staden Arvika ligger inte så långt bort och är ett säkert kort. Åk till Arvika och ät en god middag. Besök Arvika konsthall eller testa en tur i en läskig höghöjdsbana och se mer av landskapet ur ett annat perspektiv. I området finns dessutom flera vackra naturreservat som är värda att besöka och gå en tur i.

Hyra stuga Eda

Varför hyra en stuga i Eda med omnejd hos NOVASOL?

Vi erbjuder flera semesterboenden i området kring Eda och över nästan hela Sverige. Vi besöker varje enskild semesterbostad och går igenom den innan vi tar in den i sortimentet, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr stuga i Eda med NOVASOL.

När ni har bestämt er för att hyra boende i Eda med omnejd kan ni enkelt göra er bokning på vår hemsida eller via telefon.

Välkommen till att hyra stuga i Eda!