Stugor i Grums

Välkommen till NOVASOL och våra stugor i Grums för uthyrning. Under en semester i kommunen njuter du av vacker värmländsk natur där närheten till Vänern, men också andra sjöar, bjuder in till minnesrika semesterdagar. I Grums kommun ligger också flera besöksmål, väl värda en utflykt till.

För att hyra stuga i Grums kommun, är du välkommen att se vårt kompletta sortiment här på hemsidan. Här finner du alla våra stugor och semesterlägenheter som fortfarande har lediga perioder kvar att boka. Du bokar ditt boende i Grums här direkt online, men självklart är du också välkommen att ringa till oss om du vill ha hjälp med din bokning.

Röd stuga i Grums vid sjö

Populära semesterhus i Grums

Loading...

Upplev Grums kommun

Grums kommun ligger i Värmland och här finns inte bara centralorten med samma namn. I Grums kommun finner du även flera andra orter, väl värda sitt besök. Borgvik bjuder på en väl bevarad bruksmiljö. Här bedrevs järnbruk redan på 1600-talet, och gjordes så ända fram till 1925. En del av järnet användes faktiskt till byggandet av Paris Eiffeltorn. Borgvik inhyser även en av kommunens kanske främsta besöksmål i form av Sliperiet. Konsthallen Sliperiet i Borgvik bjuder inte bara på konst i vacker miljö utan också matupplevelser genom en välrenommerad restaurang. I Borgvik ligger även Bokhult som är en av de nordligaste bokskogarna i Sverige.

I Värmskog, finns minnesgården Nordtomta med muséum för LM Ericsson. Är du här under sommaren, kan du slå dig ner vid det omtyckta caféet vid sjön Värmeln. Tar du dig istället till Liljedal, kan du njuta av skägårdsidyll. Här låg det tidigare glasbruk och idag kan du istället njuta av glaskonsten genom Liljedals glasbruksmuséum.

Också i Grums kan du ta del av historia, bland annat genom fornminnen såsom Kuvertgraven i Sveaparken. I kommunen finner du också orter som Segmon och Slottsbron.

Hitta en stuga som passar just dig

Genom vår filtreringsfunktion kan du enkelt hyra den stuga i Värmland som passar just dina önskemål. Alla är vi olika och har olika önskemål på vad som gör ett boende perfekt. Vissa av oss reser till exempel med hund. Välj då till husdjur i din sökning så visas samtliga stugor som välkomnar husdjur. Hos NOVASOL, får upp till två husdjur följa med utan extra kostnad till våra boenden i Sverige som tillåter husdjur. Många gånger går det också bra att ta med fler hundar men kontakta oss då först så kollar vi med husägaren för godkännande. 

Andra vill bo nära sjö under sin semester i Grums. Då kan man fylla i hur nära vatten din stuga ska ligga. Du kan även lägga till det där lilla extra som är viktigt för dig, till exempel internet, diskmaskin och bastu. Kom ihåg att välja den önskade reseperioden, så visas alla lediga stugor i Grums för den perioden som matchar dina önskemål.

Boka boende i Grums för semestern

På NOVASOL har vi arbetat med stugförmedling i flera decennier – det hela började faktiskt redan 1968. Genom åren har vi växt och kan idag med glädje erbjuda stugor för uthyrning på de flesta platser i Värmland. Alla våra stugor i Värmland för uthyrning, har först besökts av vår egna lokala personal innan uthyrningen börjar. Vi går igenom allt som semesterbostaden innehåller, vilket du också kan se på respektive boendes presentationssida. På NOVASOL vill vi välkomna dig till en härlig semester i Värmland, och varför då inte genom någon av våra stugor i Grums? Välkommen!