Hyra stuga Likenäs

Likenäs är en mindre ort som ligger i den norra delen av landskapet Värmland. Värmland är speciellt känt för sin vackra och vilda natur.

Landskapet innehåller mängder av skogar, sjöar och vackra höjder.

Du hittar flera olika ställen att åka skidor på om vintern och om sommaren är områdena öppna för andra typer av aktiviteter såsom vandring och mountainbike.

Bor du vanligtvis i en stad med ett lite mer stressfullt klimat så ta till vara på tiden i Likenäs med att ladda batterierna.

Bo med utsikt över fjäll och mot vackra Klarälven när du väljer att hyra stuga i Likenäs med omnejd. Det är en storslagen natur i området.

Är du nyfiken på att se mer av Värmland och dess natur hittar du alla våra stugor i landskapet här!

Hyra stuga Likenäs

Hyr semesterboende i Likenäs

Värmland är dessutom fullt av olika vandringsleder som ni kan ta del av. Många av lederna kontrolleras och ses över för att kunna uppfylla vissa kriterier så ni säkert kan ta er runt på respektive led.

Ge er iväg på ett äventyr över dagen, kom hem lagom till eftermiddagen och laga en riktigt god middag i stugan. Det finns inget som går upp mot ett varmt mål mat efter en dag med vandring och frisk luft.

Gillar du att fiska finns det flera ställen att utforska. Se bara till att läsa på lite extra om och vilket fiskekort platsen i så fall skulle kräva.

Om du är intresserad av längdskidor så kan du enkelt ta dig till Torsby skidtunnel som ligger cirka 60 kilometer från Likenäs.

Tunneln är en tempererad sådan med ett längdspår som är nästan 1,3 kilometer långt i kuperad terräng och är dessutom öppen till största delen av året.

Varför hyra en stuga i Likenäs med NOVASOL?

Vi erbjuder flera semesterboenden i området kring Likenäs och över nästan hela Sverige.

Vi besöker varje enskild bostad och går igenom den innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr ditt semesterboende i Likenäs genom NOVASOL.

När ni har bestämt er för att hyra semesterboende i Likenäs med omnejd kan ni enkelt göra er bokning på vår hemsida eller via telefon.

Välkommen till att hyra stuga i Likenäs med omnejd!