Stugor i Säffle

Passa på att hyra stuga i närheten av Säffle i södra Värmland för nästa semester och upptäck alla möjligheter som detta vackra landskap erbjuder. Värmland är ett naturskönt landskap med gott om sjöar, vacker skog och mängder av möjligheter för alla åldrar.

När du bor i någon av våra stugor i Värmland har du aldrig långt till aktiviteter och upplevelser för både stora och små och den lilla staden Säffle har ett överraskande stort utbud.

Hyr stuga i Säffle i Värmland

Populära semesterhus i Säffle

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Säffle

Loading...

Semesterhus med bastu i Säffle

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Säffle

Loading...

Liten stad med många möjligheter

Säffle fick sina stadsprivilegier under 1950-talet och är en liten stad med goda möjligheter till en minnesvärd semester för dig som vill hyra stuga här. Det finns shoppingmöjligheter, restauranger och caféer. Ni har också aktiviteter som bowling, paintball och det är nära till naturen överallt.

Att du dessutom hamnar nära Karlstad (58 km) är knappast en nackdel. Vänern ligger ett stenkast bort. Andra besöksmål är Åmål (20 km) och Grums (32 km).

Från våra stugor i Säffle kan du uppleva de flesta av alla möjligheter Värmland kan erbjuda antingen till fots eller genom en kort bilresa bort.

Skog, sjöar och friluftsaktiviteter i Säffle

Värmland har som bekant en fantastisk natur, mängder av sjöar och vandringsleder, cykelleder och kanotleder som leder längs floder och sjöar. Här erbjuds avkoppling, fiskemöjligheter och chansen att se diverse vilt. Fantastiska naturupplevelser öppnar sig för dig som vill hyra stuga i Säffle med omnejd.

Det finns kanot- och cykeluthyrning som tillåter dig att njuta av friluftsaktiviteter och några av våra stugor i Värmland erbjuder även egna båtar. Fisket i Värmland är mångsidigt och du kan pröva lyckan i både floder, tjärn och sjöar.

Till och med i centrala Säffle finns goda fiskemöjligheter, genom staden flyter Byälven som är ett av Sveriges (om inte ett av Europas) bästa gösfiskevatten.

Aktiviteter och sevärdheter i Säffle

I närheten till våra stugor i Säffle - och i förlängningen också Värmland - finns mängder av aktiviteter och sevärdheter att prova på och besöka. Upptäck vackra gamla kyrkor, naturreservat och museum. Du borde absolut passa på att besöka Värmlands Vikingacenter.

Här kan du uppleva hur våra förfäder levde och till och med ta en tur med ett autentiskt vikingaskepp! Du som gillar historia kommer säkert att uppskatta besöket och vi vill även tipsa om vikingaleden. En sträcka på ca 80 km där det finns mängder av fornminnen från järnålder och vikingatid.

Utöver denna vikingaupplevelse finns flertalet gravhögar och även Marknadsbodarna i Nysäter. Här kan du se hur en marknadsplats kunde se ut under 1700-talet!

Andra aktiviteter att besöka är exempelvis folkrace och att testa på crosskörning, samt överlevnadsträning i Svanskog Survival Center.

Svanskog har för övrigt även flera andra upplevelser att erbjuda för en dagsutflykt, paintball och Westernstaden Hudson Bay är några.

Varför hyra en stuga i Säffle med omnejd hos NOVASOL?

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Värmland, ni hittar dem här!På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med er på hela resan - både före, under och efter - så att ni alltid är i säkra händer när ni hyr stuga i Säffle med omnejd hos NOVASOL.När ni väl har bestämt er för en av våra stugor i Säffle kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.

Välkommen!