Stugor i Hammarö

Välkommen att hyra stuga i vackra Hammarö till din nästa semester i Värmland. Här, alldeles vid Vänern, njuter du av en semester med närhet till både naturupplevelser men också stadsliv då Karlstad bara är en kort bit härifrån. Kombinationen gör Hammarö till en omtyckt destination att hyra stuga för semestern.

För att boka boende i Hammarö är du välkommen till oss på NOVASOL. Vi har arbetat med stuguthyrning i Värmland sedan många år tillbaka och alla våra stugor besöks av våra egna lokala medarbetare innan uthyrningen börjar. Samtliga stugor i Hammarö kommun – som har lediga perioder kvar att boka – kan du finna här på webbsidan. Klicka in på en stuga för att se detaljerad information om vad just det boendet innehåller. Det kan vara allt från disk- och tvättmaskin, till bastu och braskamin eller egen båt. Boka sedan direkt här på hemsidan, eller ring till vår kundservice så hjälper vi dig. Vi hoppas att du ska få en riktigt minnesvärd semester, med grund i någon av våra stugor i Hammarö.

Sjöutsikt i Hammarö, Värmland

Populära semesterhus i Hammarö

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Hammarö

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Hammarö

Loading...

Aktiv semester vid Vänern

I Hammarö kommun, som ligger i Värmland, är Skogshall den största orten och även centralort. I kommunen ligger också de mindre tätorterna Vidöåsen, Tye samt Rud och Ängen

Kommunen lockar golfspelare från när och fjärran. Vackra Hammarö Golfklubb har sin bana belägen cirka 10 minuter från Karlstad. Här, alldeles vid sjön Vänern, finner du såväl 18-hålsbana som korthålsbana, driving range, golfshop och restaurang. Här kan du även spela footgolf, eller fotbollsgolf som det även kallas.

Närheten till Vänern gör naturligtvis att du också kan ta del av alla upplevelser som denna sida av Sveriges största sjö erbjuder. Ta dig till exempel ut till Hammarö sydspets och Skage fyr för att njuta av underbar utsikt över Vänern.

Gott om besöksmål

Gör även ett besök till Hammarö Skärgårdsmuséum eller varför inte Kilenegården. Hit lockas många besökare varje år som alla vill uppleva naturen. Vandra med familjen och njut av vackra omgivningar under din semester. 

Ett historiskt besöksmål i området är också Hammarö kyrka som ligger vackert i skärgårdsmiljö. Kyrkan från 1300-talet är den enda medeltida träkyrkan i Värmland som är bevarad.

Närheten från Hammarö till Karlstad gör också att du kan ta del av det stora utbud som staden har. Ät på en bättre restaurang, slå er ner på ett mysigt café, eller shoppa i någon av stadens många butiker. Ta även del av det stora kulturella utbudet i staden med bland annat muséum.

Välkommen att hyra stuga i Hammarö

Att hyra stuga i Värmland under semestern är populärt bland såväl svenskar som utländska besökare. Naturen med skog och sjöar och mycket mer bjuder in till härliga semesterupplevelser. Detta samtidigt som landskapet har gott och såväl sevärdheter som aktivitetsmöjligheter. 

Oavsett hur ditt resesällskap ser ut, hoppas vi att du kommer hitta en stuga i vårt utbud som passar just dig. Om du till exempel reser med hund, har vi gott om stugor i Värmland till vilka husdjur är tillåtet. När det är de, får faktiskt upp till två hundar följa med – helt utan extra kostnad. 

Så gör en sökning redan nu i utbudet av stugor i Hammarö. Ett tips är att, om du hittat ett boende som passar just dig, vänta inte för länge med att boka – först till kvarn gäller! Varmt välkommen till NOVASOL och Värmland och våra stugor i Hammarö.