Stugor i Sunne

Passa på att hyra stuga i Värmland för nästa semester och upptäck alla möjligheter som detta vackra landskap erbjuder! Sunne, i hjärtat av Värmland, är en liten tätort i ett sagolikt landskap med sjöar, vackra skogar samt aktiviteter och sevärdheter för alla åldrar.

Om du vill semestra i någon av våra stugor i Värmland är Sunne ett hett tips, här har du aldrig långt till aktiviteter och upplevelser för både stora och små och den lilla orten kan komma att förvåna dig med sin mångfald och trevliga atmosfär!

Sjö och skog i Sunne, Värmland

Populära semesterhus i Sunne

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Sunne

Loading...

Semesterhus med pool i Sunne

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Sunne

Loading...

Liten men naggande god

Sunne är alltså en till ytan ganska liten ort som ligger i hjärtat av Värmland. Här är du omgiven av underbara skogar och massor av sjöar som gör området till ett perfekt semestermål för alla åldrar och som passar utmärkt att uppleva från någon av alla stugor i området.

Trots sin lilla yta finns shoppingmöjligheter, restauranger och caféer och aktiviteter åt alla möjliga håll för alla åldrar. Med Frykensjöarna precis runt hörnet finns fantastiska möjligheter till fiske i världsklass och långa, vackra sträckor av kanotvänliga vattendrag. Sunne kan erbjuda aktiviteter för alla åldrar, från äventyrsgolf till segwaykörning, cykeluthyrning, gårdsbutiker och naturparker. Allt alldeles runt knuten åt alla håll. Från våra stugor i Sunne kan du uppleva de flesta av alla möjligheter Värmland kan erbjuda, antingen till fots eller en kort bilresa bort.

Aktiviteter åt alla håll

Sunne har, som Värmland överlag, en otroligt vacker natur med mängder av sjöar, vandringsleder, cykelleder och kanotleder som leder längs floder och sjöar. Här erbjuds avkoppling, fiskemöjligheter och chansen att se älg, rådjur och många fler djur.

Du som gillar att fiska kommer definitivt att bli nöjd med stugvistelsen i Värmland. Detta då många av våra stugor i landskapet och Sunne erbjuder egna båtar finns alla förutsättningar för en lyckad fiskesemester. Fisket i Värmland är mycket mångsidigt och du kan fiska i både floder, tjärn och sjöar, ofta alldeles runt knuten. Självklart finns det många fler aktiviteter att prova på, bland annat äventyrsgolf, sevärdheter som Mårbacka Minnesgård där du kan lära känna Selma Lagerlöf och flertalet kyrkor, hundslädesaktiviteter på Mooneye Sleddogs och mycket mer. Du som vill hyra stuga i Sunne kan prova att rida på islandshästar, besöka Kolnäsparken med många aktiviteter för alla åldrar eller varför inte ta med barnen till Sunne Sommarland och låta dem plaska och stoja av hjärtats lust i badlandet! På en dagsutflykt kan du uppleva många fornminnen men även modernare sevärdheter som Hudson Bay, westernstaden i Svanskog, och Karlstad med alla shoppingmöjligheter och restauranger, caféer och upplevelser ligger så att säga runt hörnet!

Hyr stuga i Sunne också under vintertid

Sunne är en fantastisk ort och ett härligt område sommartid. Därom råder ingen tvekan men även vintertid passar området utmärkt för en semestervistelse. Sunne Ski i Värmland erbjuder skidåkning av högsta klass för alla åldrar och kunskapsnivåer. Flertalet elljusspår bjuder in till motionsträning och det finns utomordentliga möjligheter att åka både pulka och skridskor lite varstans. Detta gör en av våra stugor i Sunne till ett utmärkt alternativ till skidsemestern i Sälen.

Att hyra stuga i Värmland passar verkligen alla åldrar och årstider och kan lägga grund för en semester du inte kommer att glömma. Här på vår hemsida kan du hitta stugor i såväl Sunne som övriga Värmland. Samtliga är privatägda men samtidigt besökta och kontrollerade av vår egen personal. Detta gör att du därför kan välja i ett unikt och personligt utbud av stugor i vårt sortiment. Gör en sökning och boka därefter din favorit i vårt utbud av stuguthyrning i Sunne med omnejd!