Stugor i Torsby

Välkommen till våra stugor i Torsby och fantastiska Värmland. När ni väljer att hyra stuga i Torsby kan man göra det av många olika anledningar.

I denna norra del av Värmland kan du nämligen söka dig ut till lugnet i den vackra naturen, men det finns också möjligheter att åka på lite mer spänningsfyllda äventyr med fart och fläkt i skidbackar eller på timmerflottar.

När du väljer att hyra stuga i Torsby kan du vara säker på att det finns något att göra för hela familjen, året om.

Hyra stuga i Torsby under vintern

Populära semesterhus i Torsby

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Torsby

Loading...

Semesterhus med bastu i Torsby

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Torsby

Loading...

Semester med lugn och ro

För dig som vill fylla kroppen med energi, frisk luft och natur är vårt utbud av stugor i Torsby ett bra alternativ. Här har du nära till många olika vandringsleder som du kan välja att promenera under flera timmar eller bara för på en del av dagen. 

Vandringslederna bjuder på fantastiska omgivningar, höjdmeter och fina utsikter över bland annat Klarälven.

Under vinterhalvåret är det speciellt att spendera några dagar i en stuga. Lugnet i naturen och ljuset som snön ger. Bege er sedan tillbaka till stugan och värm upp er framför en öppen spis eller med en riktigt god middag! Här finns gott om tid för att umgås, spela sällskapsspel eller bara va och läsa en bra bok.

Upplev fart i Torsby

Du kan med fördel ta med dig promenadskorna eller lasta på mountainbike cyklarna för en färd på Frykdalsleden mellan Torsby och Kil.

Torsby bjuder på underbar natur och för den som inte vill promenera kan ni istället utmana er på en mountainbike genom landskapet. Här finns många stockar och stigar att ta sig över och förbi.

Det är också nära till flera fjäll som på vintrarna bjuder på många roliga skidbackar, många av backarna är barnvänliga och här finns även möjligheter till skidskola för de små.

För den som tränar på längdskidor inför ett riktigt långlopp, eller bara vill träna för att det är kul, finns även den kända skidtunneln i Torsby nära till hands. Den är öppen under stora delar av året. Se till att titta över öppettiderna innan ni åker dit för att vara helt säkra.

Från många av våra stugor i Torsby finns också möjlighet till att titta på fart utöver det vanliga! Pricka in veckorna när det är rally som är en kul upplevelse för hela familjen.

Välkommen att hyra stuga i Torsby

I flera av våra stugor i Torsby med omnejd finns det öppen spis, bastu och några har även egen jacuzzi. Ni kan även ta med hunden då fyrbenta vänner är varmt välkomna i många av våra stugor. Detta står i beskrivningen för varje hus.

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i vackra Värmland, ni hittar dem här!På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr stuga i Torsby med omnejd hos NOVASOL.

När ni har bestämt er för en av våra stugor i Ale kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.Välkommen!