Stugor Branäs

Välkommen till våra stugor i Branäs! Boka en skön semester till vackra Värmland genom att hyra stuga i Branäs med oss på NOVASOL.

Branäs är speciellt berömt för sina fina skidbackar och längdspår men det finns också många upplevelser under sommaren att ta del av!

Fiska, bada, paddla kanot eller följ med på älgsafari! Friluftsliv kan speciellt vara riktigt skönt efter några intensiva jobbveckor eller hårt skolarbete. Det finns något för alla när ni besöker Branäs. Naturen i Värmland är dessutom vacker även under sommaren!

Hyra stuga Branäs

Populära semesterhus i Branäs

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Branäs

Loading...

Semesterhus med bastu i Branäs

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Branäs

Loading...

Naturnära semester

Branäs är vackert belägen vid Klarälven i Värmland. I Branäs finns den omtyckta vintersportanläggningen med många aktiviteter för hela familjen. Här kan ni njuta av slalombackar och längdspår. Barnen kan gå i skidskola om detta skulle önskas och många av våra stugor ligger tätt på området. 

Under sommaren finns det dessutom många chanser att spela golf för dig som gillar detta. Se över reglerna och möjligheterna bland de närliggande klubbarna.

Om ni ska hyra stuga i Branäs under sommaren kan du vänta dig en lugn semester i naturen. Eller full av roliga aktiviteter! Det är ni som bestämmer.

Roliga och spännande aktiviteter i Branäs

Många tycker om att ta saker i lugn takt på semestern. Njuta av en lång frukost och läsa böcker. Men sedan ska det väl ske något är det många som tänker.

Vi vill därför ge några tips på sköna aktiviteter under er semester i Branäs:

  • Skidåkning. Branäs är ju mest känt för sin kärlek till skidåkning. Både på längden och utför. 

  • Glöm inte vandringskängorna. Värmland och tätt på Branäs är fullt av leder som är perfekta att vandra på. Besök kommunens hemsida eller deras turistinformation för att få kartor och tips på vart ni kan gå.

  • Fiske! Fiske är riktigt, riktigt stort i Värmland. Beroende på vilken typ av fiske ni är intresserade av och hur vana fiskare ni är kommer ni inte att bli besvikna.

  • Hyr kanot och ta en tur på vackra Klarälven.

  • Bäversafari! Ja, det finns faktiskt möjlighet att se en bäver från en flotte i Klarälven.

Detta är bara några få av många spännande aktiviteter som ni kan göra under er semester i Branäs och Värmland.

Upptäck fantastisk natur genom att hyra stuga i Branäs

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Värmland, du hittar dem här!På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr stuga i Branäs med omnejd hos NOVASOL.

När ni har bestämt er för en av våra stugor i Branäs kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.Välkommen!