search

Stugor i Falkenberg

Skog, hav och strand 

Falkenberg är en gammal och charmig stad som erbjuder mycket variation. Här finner du långa stränder vid havet, historiska byggnader och trevlig shopping.

Genom att hyra stuga i Falkenberg med omnejd är det enkelt att ta del av alla utflyktsmål och nöjen.

Staden och kommunen erbjuder något för alla, stora som små, sommar som vinter, hela året om! Bo tätt på den stora stranden som är en perfekt oas under sommarmånaderna.

 

Stugor Falkenberg

 

Sommarsemester med nära till aktivitet

Under sommaren är Falkenberg en mycket populär turiststad. Du kan njuta av sol och bad på mer än 13 kilometer sandstrand längs med kusten. Flera av stränderna sköts av kommunen och erbjuder bekvämligheter som toalett och parkering. Men många av de övriga stränderna erbjuder vackra natur- och badupplevelser. Det beror lite på vad just ni är ute efter. Boka en av våra stugor i Falkenberg tätt på det som intresserar er mest.

Några aktiviteter i Falkenberg som vi vill tipsa om är bland annat:

  • Cykla längs med strand och skog! Hyr cyklar och cykla på stranden och i vacker natur. Passar perfekt under våren eller hösten!
  • Handla närodlad mat och lokala råvaror. Halland och området runt Falkenberg är fullt av gårdar och olika producenter som ni kan handla produkter av hög kvalité.
  • Paddla kanot/kajak. Du kan på ett flertal ställen (bland annat i sjön Fegen och i Ätran) hyra kanot eller kajak med allt som behövs. Turistinformationen har en komplett lista med olika uthyrare.

I centrala Falkenberg finner du fritidsområdet Vallarna, med lekplats, motionsstråk och minizoo.

Staden erbjuder även ett av Sveriges finaste fiske, vildlax som du kan fånga i Ätran, mitt i staden. När du hyr en av våra stugor i Falkenberg med omnejd finns det flera stugor som erbjuder båt i samband med uthyrningen som ni kan använda er av. Kom ihåg att alltid kontrollera vilka regler som gäller för respektive fiskevatten under den period ni har valt att hyra stuga.

Falkenberg under vintertid

Även på vintern är området värt ett besök. Många motionsspår förvandlas nu till skidspår och Falkenberg är mycket vacker även under vintertid.

Du kan alltid ta en dagsutflykt och besöka det gigantiska varuhuset i Ullared och shoppa loss. Att sitta i ett av våra boenden i Falkenberg och njuta av värmen samtidigt som snöflingor signar ner utanför är mycket rofyllt.

Varför hyra en stuga i Falkenberg, Halland hos NOVASOL?

Vi har ett flertal stugor i Falkenberg med omnejd och kan erbjuda allt från små torp till moderna semesterhus.

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.

Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Halland, du hittar dem här!

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr stuga i Falkenberg med omnejd hos NOVASOL.

När ni har bestämt er för en av våra stugor i Falkenbergs kommun kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.
Välkommen!