search

Stugor i Falkenberg

Ta del av hav, skog och alla utflyktsmål genom att hyra stuga

Falkenberg är en gammal charmig stad som erbjuder mycket variation, här finner du långa stränder vid havet, historiska byggnader och trevlig shopping. Genom att hyra stuga i Falkenberg är det enkelt att ta del av alla utflyktsmål och nöjen. Staden och kommunen erbjuder något för alla, stora som små, sommar såväl som vinter, hela året om!

Hyr stugor i Falkenberg med familjen

Sommarsemester med nära till aktivitet

Sommaren är en fin tid att hyra stuga i Falkenberg. Du kan njuta av bad och sol på mer än 17 kilometer strand längs havet med över 13 kilometer sandstrand! Flera av stränderna är skötta av kommunen och erbjuder bekvämligheter som toalett och parkering, men även de övriga stränderna erbjuder mycket vackra natur- och badupplevelser. Vill du uppleva mer än stranden kan du genom att hyra stuga i Falkenberg ha en ypperlig utgångspunkt för äventyr i naturen. Du kan utforska den fantastiska natur som omger Falkenberg genom att vandra eller cykla, eller varför inte paddla? I centrala Falkenberg finner du fritidsområdet Vallarna, med lekplats, motionsstråk och minizoo.

Staden erbjuder även ett av Sveriges finaste fisken efter vildlax som du kan fiska i Ätran, mitt i staden. Flera av våra stugor i Falkenberg och omnejd erbjuder också finfina möjligheter till fiske i insjö och hav, med båt och fiskrensningsplats. Kom ihåg att alltid kontrollera vilka regler som gäller för respektive fiskevatten under den period du har valt att hyra stuga.

Falkenberg under vintertid

Även på vintern är området värt ett besök. Många motionsspår förvandlas nu till skidspår och den gamla staden är mycket vacker vintertid. Du kan alltid ta en dagsutflykt och besöka det gigantiska varuhuset i Ullared och shoppa loss bland alla slags varor om du skulle önska det. Att sitta i en av våra stugor i Falkenberg och njuta av värmen samtidigt som snöflingor signar ner utanför är mycket rofyllt.

Sök och boka din stuga direkt online

Om du letar efter stugor i Falkenberg har du kommit alldeles rätt hos oss på NOVASOL! Vi har många stugor i Halland och även resten av landet. NOVASOL har arbetat med stuguthyrning sedan 1968 och vår erfarenhet ger dig trygghet och valmöjligheter när du vill hyra stuga i Halland. Vi har många stugor i Falkenberg med omnejd och kan erbjuda allt från små torp till moderna semesterhus. Välkommen!