search

Stugor i Falkenberg

Skog, hav och strand 

Falkenberg är en gammal och charmig stad som erbjuder mycket variation. Här finner du långa stränder vid havet, historiska byggnader och trevlig shopping.

Genom att hyra stuga i Falkenberg med omnejd är det enkelt att ta del av alla utflyktsmål och nöjen.

Staden och kommunen erbjuder något för alla, stora som små, sommar som vinter, hela året om! Bo tätt på den stora stranden som är en perfekt oas under sommarmånaderna.

 

Stugor Falkenberg

 

Sommarsemester med nära till aktivitet

Sommaren är en fin tid att hyra stuga i Falkenberg. Du kan njuta av bad och sol på mer än 17 kilometer strand längs havet med över 13 kilometer sandstrand!

Flera av stränderna sköts av kommunen och erbjuder bekvämligheter som toalett och parkering. Men många av de övriga stränderna erbjuder vackra natur- och badupplevelser. Det beror lite på vad just ni är ute efter. Boka en av våra stugor i Falkenberg tätt på det som intresserar er mest.

Vill du uppleva mer än stranden kan ni med en stuga i Falkenberg ha en perfekt utgångspunkt för lite äventyr i naturen. Du kan utforska mer av den natur som omger Falkenberg genom att vandra eller cykla. Eller varför inte paddla?

I centrala Falkenberg finner du fritidsområdet Vallarna, med lekplats, motionsstråk och minizoo.

Staden erbjuder även ett av Sveriges finaste fisken efter vildlax som du kan fiska i Ätran, mitt i staden. Flera av våra stugor i Falkenberg med omnejd erbjuder också fina möjligheter till fiske i insjö och hav, med båt och fiskrensningsplats.

Kom ihåg att alltid kontrollera vilka regler som gäller för respektive fiskevatten under den period du har valt att hyra stuga.

Falkenberg under vintertid

Även på vintern är området värt ett besök. Många motionsspår förvandlas nu till skidspår och den gamla staden är mycket vacker vintertid.

Du kan alltid ta en dagsutflykt och besöka det gigantiska varuhuset i Ullared och shoppa loss bland alla slags varor om du skulle önska det.

Att sitta i ett av våra boenden i Falkenberg och njuta av värmen samtidigt som snöflingor signar ner utanför är mycket rofyllt.

Många resmål att upptäcka

Falkenbergs kommun har flera mindre orter och platser som alla har sin charm. Några exempel på platser i kommunen som du kan hyra stuga i eller kring är:

  • Vessigebro
  • (Orten) Ätran
  • Skrea
  • Ullared

Här på vår hemsida kan du söka efter det område just du vill bo under semestern.

Du kan även klicka dig vidare för att läsa mer om de platser som du kan boka boende på. Till exempel om du vill hyra stuga i Ullared.
 

Stuga vid Skrea Strand i Falkenberg

 

Varför hyra en stuga i Falkenberg, Halland hos NOVASOL?

Vi har ett flertal stugor i Falkenberg med omnejd och kan erbjuda allt från små torp till moderna semesterhus.

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.

Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Halland, du hittar dem här!

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr stuga i Falkenberg med omnejd hos NOVASOL.

När ni har bestämt er för en av våra stugor i Falkenbergs kommun kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.
Välkommen!