search

Stugor i Klintehamn

Välkommen att hyra stuga i härliga Klintehamn

Klintehamn är en ort på västra Gotland och är utmärkt för dig som vill ha nära till havet. Att hyra stuga i Klintehamn är en bra utgångspunkt för att upptäcka allt vad den gotländska västkusten har att erbjuda. På denna del av ön finns flera härliga badstränder, du kan bland annat besöka Tofta strand som är en av Gotlands mest välbesökta stränder. Bygg sandslott, lek i vågorna eller bara ligg och njut på stranden och låt solen värma din kropp. Flera stränder är långgrunda och mycket barnvänliga vilket gör det extra bra för barnfamiljer att hyra stuga på Gotland.

Nära till Gotlands alla utflyktsmål

Om ni ska hyra stuga i Klintehamn har ni gott om aktiviteter och utflyktsmål att välja mellan. Ni har bland annat nära till natursköna platser som Ekstakusten, Djupvik och Paviken. Ni kan ta båten från hamnen och besöka de vackra öarna Stora Karlsö och Lilla Karlsö.

Besök Klinteberget där ni kan uppleva sällsynta växter och njuta av en fantastisk utsikt. Ta kaffe och kaka på något av Klintehamns mysiga caféer eller avnjut en god middag på någon av restaurangerna. Genom att hyra stuga i Klintehamn får hela familjen en skön och avkopplande semester!

Stuguthyrning i Klintehamn

Vill du och din familj utforska västra Gotland, kan ni hyra stuga i Klintehamn här online eller via vår kundtjänst. NOVASOL är Sveriges största stugförmedling och har många års erfarenhet av uthyrning av kvalitetssäkrade stugor med ett unikt sortiment av stugor i Klintehamn.

För oss är det viktigt att det ska vara tryggt och enkelt att hyra stugor på Gotland, därför inspekteras alla våra stugor innan de tas in i sortimentet och en trygghetsförsäkring ingår i hyresbeloppet. Här på vår hemsida kan familjen söka bland alla våra stugor i Klintehamn och vi hoppas att ni hittar en stuga som passar just er! Trevlig semester i Klintehamn!