search

Stugor i Töcksfors att hyra

Upptäck det vackra Värmland genom att hyra stuga i Töcksfors som utgångspunkt

Njut av stillheten, fiska gädda i Töcken, ta en skogpromenad eller besök ortens stora shoppingcenter. Genom att hyra stuga i Töcksfors via NOVASOL får du möjlighet att uppleva det bästa av både Sverige och Norge.

Semester vid Töcken i Töcksfors

Sjöar och närhet till shopping

Töcksfors ligger vid sjön Töcken i Värmland, endast nio mil från Oslo. Närheten till norska gränsen gjorde att Töcksforsborna spelade en central roll i att smuggla flyktingar över gränsen under andra världskriget. I dag blomstrar gränshandeln på den lilla orten. Om du tänker hyra stuga i Töcksfors kan du och familjen passa på att besöka den enorma handelsparken och shoppingcentret som finns här.

Förutom shopping, är naturen här den största attraktion. Vackra Dalslands kanal rinner genom landskapet och det finns två slussar i Töcksfors. Orten är omgiven av djupa skogar och klara sjöar. Om du tillbringar semestern i någon av alla stugor i Töcksfors får du många möjligheter till sköna skogspromenader, bär- och svampplockning och chanser att betrakta djurlivet.

Det finns även goda fiskemöjligheter i sjöarna Töcken och Foxen. I framför allt Foxen kan du fiska gädda, abborre och regnbågslax. NOVASOL har många stugor i Värmland som är så kallade fiskehus. Ett fiskehus är anpassat efter fiskeälskaren och har ofta tillgång till båt, extra frysutrymme och plats för fiskrensning. Om du planerar att fiska under din stugsemester så kom ihåg att undersöka vilka regler som gäller för det fiskevatten som du vill fiska i.

Det finns många fördelar med att hyra stuga i Töcksfors. En stuga är en trygg punkt för familjen och det är enkelt att ta en dagstur till Norge. Genom att hyra en semesterbostad får du det bästa av två världar: du kan njuta av en stuga med sjöutsikt, samtidigt som du slipper oroa er för underhåll och dyra reparationer.

Tillbringa semestern i stillhet i någon av NOVASOLs stugor i Töcksfors

Vill du uppleva allt som orten har att erbjuda, kan du hyra stuga i Värmland på vår hemsida eller över telefon. NOVASOL är Sveriges största stugförmedlare och har funnits sedan 1968. Vi kan bland annat erbjuda stuguthyrning i Värmland och har ett fint utbud stugor i Töcksfors.

Alla våra stugor är handplockade och besiktas regelbundet av erfarna medarbetare. Om du ska hyra stuga i Töcksfors finns NOVASOL med dig från start. Du är varmt välkommen att ställa frågor om våra stugor i Töcksfors och få hjälp med bokningen innan avresan. Skulle något mot all förmodan gå fel under vistelsen, kan du alltid kontakta oss - trevlig semester!