search

Stugor i Forshaga

Semester i Värmländsk natur

Välkommern till NOVASOL för att hyra stuga i Forshaga kommun. Här bor du med närhet till den värmländska naturen och har samtidigt bekvämt avstånd till både Karlstad och Vänern. I Forshaga kan du spendera semester nära någon av de många sjöarna och njuta av allt som ett boende nära sjö har att erbjuda.

På NOVASOL har vi varit i branschen för stuguthyrning sedan 1968. Idag kan vi erbjuda ett mycket stort utbud av stugor över hela landet, bland annat i Forshaga och övriga Värmland. Alla våra lediga stugor i Värmland för uthyrning finner du här på vår hemsida. Här kan du göra din bokning direkt online men du är givetvis också välkommen att ringa till oss om du vill ha hjälp med att boka. Vi finns även redo att svara, om du har några frågor kring våra stugor i Forshaga eller övriga Värmland. Välkommen till oss för att boka boende till din nästa semester.

Utsikt över Acksjön, inte långt från Forshaga

Upplev kommunen

Forshaga kommun består dels av centralorten Forshaga, men också de mindre orterna Deje och Dyvelsten. Genom Deje går Klarälven och i södra delarna av orten ligger Pannkakans naturreservat. I närheten av Deje ligger Nedre Ulleruds kyrka vilket är en stenkyrka i form av en korskyrka. Den minsta orten, Dyvelsten, är belägen i de södra delarna av kommunen, bara cirka 15 kilometer norr om Karlstad.

Närheten till Karlstad, och därmed också Vänern, gör att det finns alla möjligheter till härlia utflykter under din semester. Ta del av shopping, restauranger och kultur i Karlstad, eller ta en tur ut på Sveriges största insjö. 

Stugor i Forshaga nära sjö

Också i Forshaga kommun bor du ofta nära sjö under semestern i Värmland. Här finner du mindre sjöar såsom Smårissjön, Blysjön och Lusten men också den större sjön Visten. Att hyra stuga i Värmland nära sjö är populärt. Möjligheten att ta ett dopp i det blå en varm sommardag är en anledning. En annan att kunna ta en tur ut med båt och njuta av den rogivande atmosfären på sjön. Flera uppskattar också att fiska här under semestern. Värmland har väldigt goda fiskemöjligheter men innan du sätter igång vill vi påminna om att kolla upp vilka regler som gäller för det vatten du önskar fiska i.

Boka stuga i Forshaga till semestern

På NOVASOL har vi ett stort utbud för dig som vill hyra stuga i Värmland för semestern. Bland annat finner du ett härligt utbud av stugor och semesterlägenheter i Forshaga kommun. Samtliga stugor vi har för uthyrning i Forshaga, finner du här på vår hemsida. Samtidigt åker vår lokala personal året om runt och besöker nya potentiella stugor för uthyrning. Därför kan nya semesterbostäder tillkomma löpande. 

Samtidigt vill vi ge dig ett tips om att inte vänta för länge med att boka. Först till kvarn gäller så har du hittat en stuga som passar – fundera inte längre än nödvändigt. Värmland är en omtyckt destination som lockar besökare från både Sverige och utomlands. Välkommen att boka din favorit i vårt utbud av stugor i Forshaga!