search

Stugor i Laholm

Med närhet till vatten

Genom att hyra stuga i Laholm under din nästa semester i Halland kommer du att ha nära till vattnet var du än befinner dig. Med havet, massor av sjöar och Hallands största flod kan du här njuta av härliga semesterupplevelser på vattnet!

Laholm ligger i Hallands län, runt 40 minuters bilfärd från Halmstad. Genom att hyra någon av våra stugor i Laholm kommer du att kunna njut av småstadsidyll när den är som bäst. Här finns något för alla, sommar som vinter. På somrarna är det ett barnvänligt badparadis som fylls av badglada semesterfirare och under vinterhalvåret kommer skidsugna åkare hit för att njuta av Vallåsen. Så oavsett vad du vill hitta på under din semester kommer du att få en härlig upplevelse genom att hyra stuga i Laholm.

Hyr en stuga i Laholms kommun

12 kilometer sandstrand

Mellbystrand och Skummeslövstrand är Laholms omåttligt populära badorter som bjuder på hela 12 kilometer sandstrand - vilket innebär Västkustens längsta. Här kan du njuta av salta bad och härliga avkopplande timmar i sanddynerna. Föredrar du hellre söta bad finns här även massor av vackra insjöar och friluftsbad som du kan njuta av under din semester i Laholm.

Om du väljer att hyra stuga i Laholm under den kalla tiden på året rekommenderar vi att utforska Vallåsen som bjuder på fartfyllda backar och vackra längdspår. Oavsett om du är nybörjare eller en rutinerad skidåkare kommer du att trivas här då finns något för alla!

I kommunen finns även ett rikt friluftsliv för den som vill njuta av naturen. Den som älskar att fiska kommer definitivt att trivas i någon av våra stugor i Laholm då detta brukar klassas som sportfiskarnas drömställe.

Semester nära strand i Laholm

Se och göra runt omkring

Genom att hyra stuga i Laholm har du den perfekta utgångspunkten för att utforska både Halland, Småland och Skåne. Inte långt från Laholm ligger den härliga sommarstaden Halmstad som visar upp det bästa av Västkusten. Om du hyr någon av våra stugor i Halland är Halmstad definitivt värt ett besök med sina uteserveringar, mysiga shoppinggator och barnvänliga badstränder.

Boka boende i Laholm hos NOVASOL

NOVASOL har arbetat med stuguthyrning sedan 1968 och är idag Sveriges ledande stugförmedling. Om du vill hyra stuga i Halland har vi ett brett utbud av kvalitetssäkrade boenden. För att vara säkra på att våra stugor håller kvalitén besöker vi alltid alla våra boenden innan vi tar in dem i vårt sortiment. Detta gör att du tryggt och säkert kan hyra stuga i Laholm hos oss.

Det finns flera fördelar med att boka ditt boende med NOVASOL. En av dem är att när du gör en bokning hos oss ingår alltid vårt Trygghetspaket utan extra kostnad. Trygghetspaketet innebär bland annat att ifall du blir sjuk eller arbetslös kan du avboka din resa om du inte har möjlighet att åka på semester. Gör en sökning direkt här på vår hemsida för att hitta ett boende för din nästa semester. Du kan även ringa till oss så hjälper vi dig!
 
Välkommen till NOVASOL och våra stugor i Laholm!