search

Stugor i Halmstad

Sommarstaden med mängder att erbjuda för semestern

Med fantastiskt läge vid havet är Halmstad en fantastisk semesterort, väl värd ett eller flera besök. Njut av din semester genom att hyra stuga i Halmstad och få bekväm tillgång till alla sevärdheter, både i centrum och i den vackra naturen i omgivningen. Halmstad är en gammal stad med en spännande historia, passa på att besöka de olika muséer som erbjuder något för alla.

Njut av strandliv med en stuga i Halmstad

Gott om aktiviteter och nöjen

Här finner du något för alla och från våra stugor i Halmstad får du tillgång till 4 mil lång kust och massor av sandstränder. Här ligger bland annat det kända Tylösand, men även många andra stora och små vikar och klipphällar.

Testa att vindsurfa eller lär dig att kitesurfa längs kusten, det finns många spännande aktiviteter för dig som gillar fart och fläkt. Hyr kanot, ta cykeln, eller vandringsskorna och utforska Halmstad med omnejd, du kommer inte att bli besviken. Efter en härlig dag full av aktiviteter kan du sedan åka hem till din stuga och luta dig tillbaka i solnedgången på verandan.

Passa på att hyra stuga i området och lär dig spela golf. Här finns över tio golfbanor i området så här kommer både nybörjaren och de mer erfarna till sin rätt.

Tylösand i Halmstad

Fiske under semestern

Halmstad erbjuder även ett mångsidigt och spännande fiske i såväl å och insjö som hav och kustbandet. Genom att hyra stuga i Halmstad får du tillgång till just den fiskeupplevelse som du söker, oavsett om du drömmer om att landa gammelgäddan eller bara vill meta efter abborre.

För dig som söker en utmaning finns havet eller Nissan. Här kan du pröva allt från tungt havsfiske till stilla flugfiske. Många av våra stugor i Halmstad erbjuder även egen båt med eller utan motor och ger dig så ännu större chanser att överlista drömfisken. Kom samtidigt ihåg att kolla upp vilka fiskeregler som gäller för det vatten du vill fiska i.

Smultronställen längs kusten

I kommunen är det inte bara tätorten med samma namn som bjuder in semesterfirare. Såväl inlandet som mindre orter och platser har alla sin charm. Några exempel på var du kan hyra stuga, eller platser att besöka är: 

  • Haverdal
  • Oskarström
  • Frösakull
  • Simlångsdalen
Naturupplevelser nära Halmstad

Semester med hund i Halmstad

Till många av våra stugor i Sverige kan du ta med din hund – helt utan extra kostnad. Detta är också möjligt till flera stugor i Halmstad kommun. Om du vill hyra stuga i Halmstad med hund, klickar du helt enkelt i husdjur i din sökning, väljer önskad reseperiod och vips – du ser nu samtliga semesterbostäder med Husdjur tillåtet som är lediga och kan bokas. 

Kom ihåg att du får ta med så många hundar som maxantalet anger på objektpresentationen. Ofta går det bra med fler men kontakta oss då först så hjälper vi till med en förfrågan.

Stuguthyrning i Halmstad med omnejd

Vi på NOVASOL har lång erfarenhet av stuguthyrning i Halland, vi har ett stort antal stugor även i övriga Sverige och Europa. Kontakta oss gärna när du vill hyra stuga i Halland eller söker information, vi hjälper dig gärna att hitta just ditt drömboende. Även på vintern finns många aktiviteter och evenemang för alla smaker. Välkommen att hyra stuga i Halmstad genom oss och upptäck mångfalden!