search

Stugor i Halmstad

Sommarstaden Halmstad har mycket att erbjuda dig som vill hyra stuga för semestern

Med fantastiskt läge vid havet är Halmstad en fantastisk semesterort, väl värd ett eller flera besök. Njut av din semester genom att hyra stuga i Halmstad och få bekväm tillgång till alla sevärdheter, både i centrum och i den vackra naturen i omgivningen. Halmstad är en gammal stad med en spännande historia, passa på att besöka de olika muséer som erbjuder något för alla.

Njut av strandliv med en stuga i Halmstad

Gott om aktiviteter och nöjen

Här finner du något för alla och från våra stugor i Halmstad får du tillgång till 4 mil lång kust, massor av sandstränder, bland annat det kända Tylösand, men även många andra stora och små vikar och klipphällar. Testa att vindsurfa eller lär dig att kitesurfa längs kusten, det finns många spännande aktiviteter för dig som gillar fart och fläkt. Hyr kanot, ta cykeln, eller vandringsskorna och utforska Halmstad med omnejd, du kommer inte att bli besviken. Efter en härlig dag full av aktiviteter kan du sedan åka hem till någon av våra stugor i Halmstad och luta dig tillbaka i solnedgången på verandan. Passa på att hyra stuga i området och lär dig spela golf, här finns hela 12 golfbanor i området och här kommer både nybörjaren och de mer erfarna till sin rätt.

Halmstad erbjuder även ett mångsidigt och spännande fiske i såväl å och insjö som hav och kustbandet. Genom att hyra stuga i Halmstad får du tillgång till just den fiskeupplevelse som du söker, oavsett om du drömmer om att landa gammelgäddan eller bara vill meta efter abborre. För dig som söker en utmaning finns havet eller Nissan, här kan du pröva allt från tungt havsfiske till stilla flugfiske. Många av våra stugor i Halmstad erbjuder även egen båt med eller utan motor och ger dig så ännu större chanser att överlista drömfisken. Kom samtidigt ihåg att kolla upp vilka fiskeregler som gäller för det vatten du vill fiska i.

Naturupplevelser nära Halmstad

Stuguthyrning i Halmstad med omnejd

Vi på NOVASOL har lång erfarenhet av stuguthyrning i Halland, vi har ett stort antal stugor även i övriga Sverige och Europa. Kontakta oss gärna när du vill hyra stuga i Halland eller söker information, vi hjälper dig gärna att hitta just ditt drömboende. Även på vintern finns många aktiviteter och evenemang för alla smaker, välkommen att hyra stuga i Halmstad genom oss och upptäck mångfalden!