search

Stugor i Tofta, Gotland

Semester vid havet ett stenkast från Visby

Välkommen till NOVASOL för att hyra stuga i Tofta till din nästa semester på Gotland. Tofta är beläget vid havet på Gotlands västkust mellan Visby och Klintehamn. Du når orten enkelt då den ligger cirka 20 km söder om färjeläget och flygplatsen i Visby. Detta gör att du snabbt kan börja njuta av din semester på Gotland.

Att hyra stuga i Tofta är något för dig som vill ha nära till den mest kända stranden på Gotland – Tofta strand. Den populära sandstranden lockar under högsäsong många badsugna besökare som vill uppleva en härlig tid vid havet.

Njut av Tofta strand från din stuga

Ta en heldag på Tofta strand

Tänk att få känna den mjuka och solvarma sanden mot sina fötter, sätta sig till rätta i solstolen och låta solstrålarna värma. När du hyr någon av våra stugor i Tofta kan du njuta av allt det där. Tofta strand är en väldigt populär strand, hit kommer folk i alla åldrar! Den norra sidan av stranden är något lugnare där det samlas mest barnfamiljer medan det på den södra delen är mest ungdomar.

Vilket tempo du än föredrar finns här aktiviter från att solen går upp till att solen går ner. Prova på windsurfing, beachvolleyboll eller varför inte bara ligg i solstolen och läs en bra bok. När magen börjar kurra finner du restauranger och caféer i närheten. Detta är definitivt ett bra resmål för dig som ska hyra stuga på Gotland och vill uppleva sol och bad!

Åk på utflykt

När du vill ta en paus från stranden och vill upptäcka mer av det Gotland har att erbjuda, är det inte långt till varken öns största tätort Visby eller till härliga Klintehamn. Besök någon av Visbys charmiga butiker eller ta båten från Klintehamn till någon av de vackra öarna Stora Karlsö eller Lilla Karlsö.

Att hyra stuga i Tofta är ett bra utgångsläge för att uppleva allt vad underbara Gotland har att erbjuda och i synnerhet den västra delen av ön. Med andra ord ett bra alternativ om du söker boende nära Visby till din semester.

Visby ligger nära Tofta

Boka boende i Tofta på Gotland

Om du vill hyra stuga i Tofta går det att se vårt lediga utbud här på hemsidan och boka direkt online. Du är självklart även välkommen att ringa in och boka via vår kundtjänst. NOVASOL har många års erfarenhet av stuguthyrning på Gotland och är idag Sveriges ledande stugförmedling av kvalitetssäkrade stugor. Vi har ett brett sortiment av semesterlägenheter och stugor på Gotland och alla har besökts av våra egna, lokala medarbetare på ön innan de tagits in i sortimentet. 

Genom filtreringsfunktionen kan du själv välja de önskemål som är viktiga för just dig. Kanske reser du med hund till Gotland, vill bo nära havet, eller så är det viktigt att din stuga har tillgång till internet. Gör dina val och välj den period du planerar att semestra. Då visas endast lediga stugor i Tofta som matchar dina önskemål. Ett lätt sätt att hitta ett boende för just dig och ditt resesällskap. Vi hoppas du kommer hitta din favorit till din nästa semester i vårt utbud av stugor i Tofta!