search

Stugor i Tofta

Hyra stuga i Tofta – något för dig som gillar att bada!

Tofta är beläget på Gotlands västkust mellan Visby och Klintehamn. Att hyra stuga i Tofta är något för dig som vill ha nära till den mest kända stranden på Gotland – Tofta strand.

Njut av Tofta strand från din stuga

Ta en heldag på stranden

Tänk att få känna den mjuka och solvarma sanden mot sina fötter, sätta sig till rätta i solstolen och låta solstrålarna värma. När du hyr någon av våra stugor i Tofta kan du njuta av allt det där. Tofta strand är en väldigt populär strand, hit kommer folk i alla åldrar! Den norra sidan av stranden är något lugnare där det samlas mest barnfamiljer medan det på den södra delen är mest ungdomar.

Vilket tempo du än föredrar finns här aktiviter från att solen går upp till att solen går ner. Prova på windsurfing, beachvolleyboll eller varför inte bara ligg i solstolen och läs en bra bok. När magen börjar kurra finner du restauranger och caféer i närheten. Detta är definitivt ett bra resmål för dig som hyra stuga på Gotland och uppleva sol och bad!

Åk på utflykt

När du tröttnat på stranden och vill upptäcka mer av det Gotland har att erbjuda är det inte långt till varken öns största tätort Visby eller till härliga Klintehamn. Besök någon av Visbys charmiga butiker eller ta båten från Klintehamn till någon av de vackra öarna Stora Karlsö eller Lilla Karlsö. Att hyra stuga i Tofta är ett bra utgångsläge för att uppleva underbara Gotland.

Sök bland stugor i Tofta

Om ni vill hyra stuga i Tofta går det att söka bland vårt utbud här på hemsidan och boka direkt online eller via vår kundtjänst. NOVASOL har många års erfarenhet av stuguthyrning på Gotland oh är Sveriges största förmedling av kvalitetssäkrade bostäder. Vi har ett brett sortiment av stugor på Gotland, hoppas du hittar din favorit!