search

Hyra stuga Gotland

Välkommen till alla våra stugor på Gotland! Att hyra stuga på Gotland är som att komma till ett annat land. Gotland skiljer sig på många sätt från andra platser vi har stugor i Sverige. Den gemytliga atmosfären, de historiska sevärdheterna och den fantastiska naturen gör att man mer än gärna återvänder hit.

Över hela ön erbjuder vi ett härligt utbud av stugor på Gotland. Samtliga har besökts av våra egna lokala medarbetare på ön innan de gjorts tillgängliga för uthyrning.

 

Semester på fascinerande Gotland

 

Varför Gotland med NOVASOL?

Gotland är ett fantastiskt resmål på så många och olika sätt. Väljer du att boka ditt boende på Gotland hos just NOVASOL, gör du det bland annat i trygg vetskap om följande:

  • Vårt Trygghetspaket som bl.a. inkluderar avbeställningsskydd vid t.ex. plötslig sjukdom eller arbetslöshet ingår alltid utan extra kostnad i alla bokningar som görs direkt hos oss.
  • Alla semesterbostäder på Gotland är privatägda men har besökts och godkänts av våra egna lokala medarbetare innan de tagits in i sortimentet. Detta ger dig ett unikt och personligt men samtidigt kvalitetssäkrat utbud att välja i.

Vi har hyrt ut stugor på Gotland sedan många år tillbaka vilket gör att du idag har ett härligt utbud av boenden att välja mellan. Allt från en semesterlägenhet i Visby för semestrande par, till stora semesterhus för flera familjer med barn som semestrar tillsammans. Självklart gäller dock först till kvarn eftersom man har sitt boende helt för sig själv.

Semester i sommarparadiset

Gotland är inte bara Sveriges största ö, utan även landets största sommarparadis. Med milsvis av stränder och många soltimmar intar Gotland en självklar plats som Sveriges främsta sommardestination.

På ön kan du hitta allt från folktomma små stränder till stora sandstränder med myllrande badliv och grunda, barnvänliga bad. Att hyra stuga på Gotland är en härlig upplevelse för hela familjen vilket gjort att många har ön som ett permanent besöksmål under sommarsemestern.

Genom att hyra stuga på Gotland har ni nära till gott om aktiviteter som passar hela familjen. Om ni önskar en aktiv semester är det till exempel lätt att ta sig runt på ön på cykel vilket är ett härligt sätt att uppleva naturen och landskapet på. Så för den som vill uppleva naturen på ön har vi gott om stugor på Gotland för uthyrning.

Upplev Gotlands stränder

Med 800 kilometer kust är det lätt att förstå att Gotland har många härliga stränder. Gotlands stränder innefattar såväl sand- som klapperstenstränder. Ön har också många barnvänliga stränder vilket är en bidragande orsak till att det är en så populär destination bland de som semestrar med barn.

Tofta Strand, som är Gotlands största och kanske vackraste strand, är mycket populär att besöka under sommarmånaderna. Sudersand och Ekeviken på Fårö är båda två barnvänliga stränder med grunt vatten. Ett annat tips är stugor med närhet till badstranden vid Kvarnåkershamn, som är liten, men barnvänlig.

Om du vill hyra stuga på Gotland nära havet, kan du söka på avstånd till vatten här på vår hemsida.

 

Njut av Gotlands stränder

 

Boende på Gotland med hund

Självklart ska även våra fyrbenta vänner få följa med på semestern. Detta vet både vi och våra husägare. Till de stugor och semesterlägenheter som har möjlighet, är därför husdjur välkomna. Om du vill hyra stuga på Gotland med hund, gör du bara en sökning och klickar i husdjur tillåtet. Då får du ett resultat som visar alla stugor på Gotland till vilka du kan ta med hund.

Och bäst av allt: när ett boende tillåter husdjur, får upp till två stycken allt följa med utan extra kostnad! Självklart är många gånger även fler husdjur tillåtna men då ber vi dig kontakta oss först för att få husägarens godkännande.

 

Stugor på Gotland med hund

 

Kulturhistoria på ön

Det finns gott om attraktioner, aktiviteter och sevärdheter på Gotland. Ön har även mycket att erbjuda för den kulturhistoriskt intresserade.

Stadskärnan i Visby är tillsammans med ringmuren en del av UNESCO:s världsarv. Muren byggdes under 1200-talet och att uppleva denna gamla del av Visby är som att förflytta sig bakåt i tiden. Om du vill uppleva detta rekommenderas någon av våra stugor på Gotland som ligger i, eller i närheten av, Visby.

Över hela ön kan du komma i kontakt med kulturhistoria av olika slag. Såväl norra som södra Gotland och allt därimellan.

Hyra lägenhet i Visby till semestern

Om du vill bo i eller i närheten av Visby, har vi inte bara stugor och semesterhus att erbjuda. Du kan även hyra lägenhet i rosornas och ruinernas stad direkt hos NOVASOL.

Vi har boende i Visby såväl i de centrala delarna som i utkanten och en bit utanför. Visby är ett eftertraktat besöksmål och närmast oundvikligt eftersom du såväl med flyg som färja ankommer till Visby.

 

Hyr semesterlägenhet i Visby

 

Stugförmedling på Gotland med lokal närvaro

Att hyra stuga på Gotland är en härlig upplevelse och också mycket populärt bland både oss svenskar såväl som internationella turister. Hos NOVASOL kan du därför hitta ett stort utbud av lägenheter och stugor på Gotland att hyra.

Våra medarbetare på ön är året om ute och söker efter nya stugor. Därför tillkommer det hela tiden nya hus i vårt utbud som du kan se och boka direkt online via oss. Du kan även hyra stuga på Gotland genom att boka över telefon hos vår kundservice.

Oavsett om du vill ha en härlig, fartfylld semester med familjen eller en lugn, mysig höstweekend så har Gotland något för dig. Titta efter Gotland bland våra stugor i Sverige. Så tveka inte utan gör en sökning redan nu för att se utbudet och boka just din favorit bland alla våra stugor på Gotland.