search

Semesterhus i San Mauro Cilento

Hos NOVASOL kan du hyra hus i San Mauro Cilento

Tillbringa ledigheten i ett semesterhus i San Mauro Cilento! Genom att hyra hus i San Mauro Cilento får du gott om tid att koppla av, vandra i nationalparken och upptäcka traktens rika djurliv.

Den lilla staden San Mauro Cilento ligger i regionen Kampanien i sydvästra Italien. Staden är en liten pärla som är vackert beläget mitt i nationalparken Cilento. Med en av Novasols semesterbostäder i San Mauro Cilento har du havet vid dina fötter, bergen bakom dig och får många tillfällen att insupa natur och kultur. Längtar du efter miljöombyte kan du ta en dagsutflykt till romantiska Sorrento, pulserande Neapel eller historiska Salerno.

Upplev sydvästra Italien genom att hyra hus i San Mauro Cilento

Vackra San Mauro Cilento är ett bra val om du vill njuta av naturen och utforska Italien i din egen takt. Den stora nationalparken bjuder på ett fantastiskt landskap med olivlundar, karga klippor, grottor, djupa kastanjeskogar och sjöar. Här kan du vandra, cykla, titta på djurlivet och se lämningar från antiken.

Italien är vida känt för sin gastronomi och besöker du Kampanien måste du se till att provsmaka regionens specialiteter. Njut av pizza från Neapel, skaldjursrisotto från kusten, den traditionella Caprese-salladen med tomat, buffelmozzarella och basilika. Avsluta måltiden med ett glas av den lokalproducerade citronlikören limoncello.

Genuina semesterboenden

Är du intresserad av att hyra hus i Italien, kan du boka en av Novasols semesterbostäder i San Mauro Cilento. Novasol har förmedlat semesterhus i Kampanien sedan mitten på 00-talet och har ett flertal lokalkontor på plats i Italien. Vår idé är enkel: vi erbjuder privatägda semesterhus i San Mauro Cilento där du får uppleva Italien på italienarnas vis.

Vill du hyra hus i Kampanien, kan du göra det online genom att välja datum, antal personer och lägga till önskemål som till exempel pool. Behöver du hjälp att välja semesterhus i Kampanien, kan du ringa vår kundtjänst. Att hyra hus i San Mauro Cilento är tryggt. Bokar du semesterhus i San Mauro Cilento ingår ett trygghetspaket med ett grundavbeställningsskydd och dessutom är alla våra bostäder regelbundet besiktade av kunnig personal. Välkommen!