search

Semesterhus i Amalfi

Upptäck lilla Amalfi på den storslagna kusten

Hyr semesterhus i Amalfi! Genom att hyra hus i Amalfi får du semestra på en av världens vackraste platser. Novasol har ett brett utbud semesterbostäder i Kampanien.

Den lilla staden Amalfi är en av pärlorna längs Amalfikusten i regionen Kampanien. Amalfi var en viktig hamnstad under 800-talet, men i dag är Amalfi mest berömd för sin skönhet. Hyr du en av Novasols semesterbostäder i Amalfi kan du se fram emot vackra vyer, härliga vandringsleder och kulinariska upplevelser.

Förtrollas av vackra Amalfi

Vakna utvilad i ditt semesterhus i Amalfi, ät frukost på terrassen och njut av utsikten. Amalfikusten är platsen där turkosblått hav möter himmel, där pittoreska byar klänger sig fast vid dramatiskt stupande berg och där små vikar lockar med svalkande dopp.

Med ett semesterhus i Amalfi får du en ypperlig chans att lära känna den mysiga staden. Promenera längs trånga gator, stanna för ett besök i Saint Andrew-katedralen och njut av solskenet på ett av alla torg. Ska du hyra hus i Amalfi måste du även prova lokala specialiteter. Ta ett glas av citronlikören limoncello, njut av färsk pasta med skaldjur och avsluta måltiden med den kaloristinna efterrätten Torta Caprese.

Att hyra hus i Amalfi är en god idé om du är naturintresserad och tycker om att vandra. Längs kusten finns många vackra vandringsstråk. Ett exempel är vandringsleden genom Valle delle Ferriere som går genom ett naturreservat. Hyr du semesterhus i Amalfi får du också härliga tillfällen att uppleva traditionella folkfester och festivaler i området.

Med ett semesterhus på Amalfikusten får du också en bra bas för utflykter. Ta en tur till vackra Sorrento, besök kulturstaden Neapel och känn historiens vingslag i Pompeji.

Ett klick från din drömsemester i Amalfi

Vill du ströva omkring i vackra Amalfi, kan du hyra ett av våra semesterhus på Amalfikusten. NOVASOL har funnits sedan 60-talet och är glada över att kunna erbjuda semesterbostäder i Kampanien i alla storlekar och prisklasser. Det enklaste sättet att hyra en av våra semesterbostäder i Amalfi är att boka här på hemsidan eller kontakta vår svenska kundtjänst. Välkommen till NOVASOL när du vill hyra hus i Amalfi!