search

Stugor i Torsby

Det bästa av två världar i Värmland

När man väljer att hyra stuga i Torsby kan man göra det av många olika anledningar. I denna norra del av Värmland kan du nämligen söka dig för lugnet i naturen, men också spänningen med fart och fläkt i skidbackar och på timmerflottar. Du kan med fördel ta med dig promenadskorna eller packa med mountainbike cyklarna för en färd på Frykdalsleden mellan Torsby och Kil. 

När du väljer att hyra stuga i Torsby kan du vara säker på att det finns något att göra för hela familjen, året om. I flera av våra stugor är dessutom din hund välkommen.

Sjö med kringliggande skog

Semester med lugn och ro

För dig som vill fylla kroppen med energi, frisk luft och natur är vårt utbud av stugor i Torsby ett bra alternativ. Här har du nära till många olika vandringsleder som du kan välja att promenera under flera timmar eller bara för på en del av dagen. Vandringslederna bjuder på fantastiska omgivningar, höjdmeter och fina utsikter över bland annat Klarälven. 

En fördel med att bo i stuga i Torsby är att du på egen hand kan förbereda en matsäck som ni sedan kan stanna och fika på ute i skogen. Sedan kan du ta dig tillbaka till stugan och värma dig framför en öppen spis eller bastu. Här finns gott om tid för att umgås, spela sällskapsspel eller bara va och läsa en bra bok. 

Vinter i Trosby

Upplev fart i Torsby

Torsby bjuder på mycket fin natur och för den som inte vill promenera kan utmana sig på mountainbike. Här finns många stockar och stigar att ta sig över och förbi. Det är också nära till flera fjäll som på vintrarna bjuder på många roliga skidbackar, många av backarna är mycket barnvänliga och här finns även möjligheter till skidskola för de små.

För den som tränar på längdskidor inför ett riktigt långlopp, eller bara vill träna för att det är kul, finns även den kända skidtunneln i Torsby nära till hands.

Nära till många av våra stugor i Torsby finns också möjlighet till att titta på när andra upplever fart. Pricka in veckorna när det är rally – en kul upplevelse för hela familjen.

Alternativ om du vill hyra stuga i Torsby

Välkommen att hyra stuga i Torsby

Väljer du att bo i stuga i Torsby erbjuder vi på NOVASOL ett brett utbud med stugor och lägenheter för både stora och små sällskap. I flera stugor finns det öppen spis, bastu och i en del även egen jacuzzi. Till många av våra stugor kan du även ta med hund då fyrbenta vänner är varmt välkomna. 

På NOVASOL har vi ett brett utbud att välja mellan när du ska hyra stuga i Värmland. Vi har förutom stugor i Torsby, även stugor i områden som Branäs, Sunne och Sälen. När du bokar stuga via oss kan du känna dig säker vid bokning, på NOVASOL har vi alltid besökt och kvalitetssäkrat våra boenden innan vi låter hyra ut dom. Du kan boka din semester här på hemsidan eller ringa direkt till oss så kan vi hjälpa dig att få fram ett passande boende för just dig. 

Välkommen att hyra stuga i Torsby med oss på NOVASOL.