search

Stugor i Åminne

Hyra stuga i Åminne – en underhållande semester för hela familjen!

Åminne är beläget ungefär en mil söder om Slite på östra Gotland och är mest känt för sin familjevänliga badstrand. Att hyra någon av våra stugor i Åminne är perfekt för barnfamiljen som vill spendera större delen av semestern på stranden men samtidigt ha nära till Gotlands alla sevärdheter.

Åminne - som gjort för familjen

Åminne sandstrand är långgrund och här finns gott om plats för alla soldyrkare. Lek med tårna i den mjuka sanden och känn solen mot din hud - när du blir för varm är det bara att ta ett svalkande dopp. I området finns en restaurang, ett café och en liten livsmedelsbutik så ni behöver inte vara oroliga att ni måste gå hungriga om ni har glömt matsäcken hemma i stugan. Här finns även en pool vilket brukar vara populärt när det är lite kyligare i både luften och havet. Genom att hyra stuga i Åminne kan hela familjen få en härlig badsemester!

Upptäck Gotland

Att hyra stuga på Gotland innebär spännande aktiviteter för både stora och små. Från Åminne har du nära till det mesta. Härliga Slite där det årligen anordnas en stor marknad ligger bara en kvart bort med bil och inte så hemskt mycket längre norrut ligger Fårösund där du kan ta båten till Fårö. Ni kan även besöka Visby som är huvudorten på ön och ta del av kulturella sevärdheter som exempelvis Visby ringmur.

Semester i Åminne

NOVASOL är Sveriges största stugförmedling och har arbetat med uthyrning av kvalitetssäkrade stugor sedan 1968. Vi har ett brett utbud av stugor på Gotland med flera charmiga stugor i Åminne. Du som vill hyra stuga i Åminne kan göra det här på vår hemsida eller via vår kundtjänst. Hoppas du hittar ditt drömboende så önskar vi dig en trevlig semester på Gotland!