search

Semesterhus i Costa Blanca

Få en härlig semester vid den spanska kusten

Tillbringa ledigheten i ett semesterhus i Costa Blanca! Genom att hyra hus i Costa Blanca får du många härliga stunder på stranden, kan utforska kustens alla historiska platser och får en chans att uppleva Spanien på riktigt.

När norra Europa ännu vandrar runt i vinterkläder, så blomstrar mandel- och apelsinträd redan i Costa Blanca. Kustens stränder kan användas stora delar av året och Costa Blanca har stora klippor som exempelvis Penon de Ifach som sträcker sig ut i vattnet och ger den ”vita kusten” en vacker profil. Novasol kan erbjuda semesterbostäder i Costa Blanca på populära orter som Torrevieja, Orihuela och Jávea.

Strand och hus i Costa Blanca

Sol och fest längs Costa Blanca

Många väljer att hyra hus i Costa Blanca på grund av de vackra stränderna och det sköna klimatet, men det finns även mycket att se och att göra längs ”den vita kusten”. Hyr du semesterhus i Costa Blanca kan du ta en tur till staden Elche för att se palmlunden med över 200 000 palmer från trädgårdar som planterades av araberna, beundra de kyrkliga minnesmärkena i Orihuela eller besöka det spännande arkeologiska museet i Alicante.

Costa Blancas befolkning har många traditioner och en livsstil som många européer beundrar. Under året arrangeras många ”fiestas” och inhemska fester med god mat, traditionell musik, vin och fyrverkerier. Ska du hyra hus i Costa Blanca under påsken, får du inte missa processionen i Elche under Palmsöndagen och de många påskfesterna som går av stapeln.

Semester i Elche på Costa Blanca

Ett unikt utbud av privatägda semesterbostäder i Costa Blanca

Novasol grundades 1968 och är i dag en av Europas största stugförmedlare med många härliga semesterhus i Costa Blanca. Du kan se hela vårt utbud online och även göra specifika sökningar genom att söka hus med t ex pool eller utöka sökningen för att gälla alla semesterhus i Valencia.

Alla våra semesterhus i Costa Blanca är privatägda och det betyder att vi kan erbjuda dig en möjlighet att semestra som en infödd spanjor. Har du frågor om att hyra hus i Costa Blanca kan du prata med vår kundtjänst. Vi kan svara på frågor om husen och hjälpa dig med praktiska detaljer kring boendet. Välkommen till oss när du vill hyra semesterhus i Costa Blanca!