Hyra hus i Benidorm

Kuststaden Benidorm är Alicantes femte största stad, och är dessutom en av de mest populära bad- och semesterorterna, inte bara i Costa Blanca, utan i hela Spanien! Därför är det inte så konstigt att många väljer att resa till och hyra hus i Benidorm – för detta underbara resmål har nog nästan allt.

I Benidorm finns det härliga stränder och promenader, med solstolar och barer på många områden genom kuststräckan. Benidorm är också en väldigt aktiv och livlig feststad, med många brittiskt inspirerande pubar och roliga klubbar. Bakom de soliga stränderna finner man även höga skyskrapor och rörliga gator, vilket har gett Benidorm smeknamnet ”Spaniens Manhattan”. En stad full av aktiviteter.

Hos oss på NOVASOL kan du boka boende i Benidorm med omnejd. Vi erbjuder såväl semesterlägenheter som semesterhus för uthyrning till din nästa semester – välkommen!

Strand och hav i Benidorm, Spanien

Populära semesterhus i Benidorm

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Benidorm

Loading...

Semesterhus med pool i Benidorm

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Benidorm

Loading...

Ett populärt resmål

Benidorm har ett stort utbud av aktiviteter och sevärdheter – för alla åldrar! Är målet att uppleva fest och umgås med vännerna? Då finns det väldigt aktivt nattliv med många populära gator, sprängfyllda med både skandinaviska och brittiska turister att umgås med.

Är ni en stor familj som istället kanske vill hyra hus i Benidorm med pool, slappa vid stranden och gå på restaurang på kvällarna? Även där finns ett stort utbud, plus mycket mer. Några tips är att hyra cyklar, besöka badland eller åka segway. Gränslöst skoj för hela familjen.   

Utöver dessa vanliga semesteraktiviteter så finns det ju även plats för det lilla lugnare, så som att åka på guidade turer genom staden i en turistbuss eller att besöka antika monument. För om man ska hyra boende i Benidorm, ja då bör man ju också ta initiativet att upptäcka lite utav stadens vackraste sevärdheter. Inte sant?

Pool till hus att hyra i Benidorm

Upptäck och upplev

Ett av dem mest pittoreska platserna i hela området som man måste besöka är den kritvita balkongen El Casco Antiguo de Benidorm. Härifrån kan du enkelt ta foton över den stora staden och mäktiga medelhavet. Och det finns fler än en. Utöver detta så kan du också besöka många utav stadens parker och lekplatser, om man har barn.

Benidorm har många stränder utspridda runt stan, vissa stora och populära så som Poniente Beach, andra lite mindre och isolerade som Cala Almadrava. Beroende på vad du vill ha på en strand så finns det nog alltid ett alternativ som passar just dina preferenser, vare sig det är lugnet du söker eller kanske roliga aktiviteter.

Upplev havet med ett boende i Benidorm

Boka boende i Benidorm med omnejd

Vill du också besöka denna härliga plats och bo som en av invånarna? Eller kanske bara hyra hus i Valenciaregionen överlag? Oavsett vad så har vi på NOVASOL ett unikt och personligt utbud av semesterhus- och lägenheter att välja på. Med över 50 år i branschen och som ett utav Europas största förmedlare av semesterboenden så är du också i säkra händer. 

Varje boende är också personligen besökt av vår NOVASOL-personal innan det läggs upp i utbudet. Detta för att bland annat se till att allting stämmer. Samtidigt så får du också vårt Trygghetspaket inkluderat i varje bokning, utan extra kostnad. Detta inkluderar bland annat ett avbeställningsskydd och en bästa pris garanti.

Vill du hyra hus i Benidorm är du välkommen att se utbudet här på hemsidan. Här visar vi alla lediga semesterbostäder som finns att hyra. Men kom ihåg att inte vänta för länge med att boka ditt boende i Benidorm – först till kvarn gäller!

Vi önskar dig en härlig semester i ett av våra semesterhus i Benidorm!