Semesterhus i Costa del Azahar

Njut av semestern i väldoftande Costa Azahar! Genom att hyra hus i Costa del Azahar får du många chanser att sola, bada, äta gott och uppleva områdets fantastiska natur. Novasol har ett härligt utbud semesterhus i Costa del Azahar.

Den tolv mil långa kuststräckan Costa del Azahar är belägen nordöst om Valencia. Kuststräckan har fått sitt namn från de otaliga apelsinträd som blommar i området. Förutom apelsinträd finns långa sandstränder, intressanta museer, hänförande natur och historiska byggnader. Ska du hyra hus i Costa del Azahar under juli får du heller inte missa staden Oropesas festligheter.

costa Azahar

Populära semesterhus i Costa del Azahar

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Costa del Azahar

Loading...

Semesterhus med pool i Costa del Azahar

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Costa del Azahar

Loading...

Upplev ”Apelsinkusten” från en av Novasols semesterbostäder

Det finns många fördelar med att hyra hus i Costa del Azahar. En av fördelarna med att hyra hus i Spanien är att du får en bra bas för utflykter. Förutom alla härliga stränder finns mysiga byar med något för alla. Besök till exempel apelsinmuseet i Burriana eller fästningen i Peniscola.

Med en av Novasols semesterbostäder i Costa del Azahar får du även chans till en aktiv semester. Testa på vindsurfing, golfspel, cykla längs kusten eller utforska naturen från hästryggen. I området finns många vandringsleder som ger möjlighet att besöka små byar, se bergen och uppleva världsarv.

Så här gör du för att boka semesterhus i Costa del Azahar

Det enklaste sättet att hyra hus i Costa del Azahar är att boka online eller ringa vår svenska kundtjänst. NOVASOL har ett brett utbud semesterbostäder i Valencia med omnejd. I vårt sortiment hittar du allt från traditionella semesterhus med egen pool till moderna lägenheter nära havet. Alla våra semesterbostäder i Costa del Azahar är privatägda vilket gör att du får en fantastisk chans att leva som en infödd spanjor under ledigheten.

Har du frågor om något av våra semesterhus i Costa del Azahar eller vill ha hjälp med praktiska detaljer inför semestern, kan du alltid vända dig till Novasol i Sverige. Skulle du mot all förmodan få problem under vistelsen i ditt semesterhus i Costa del Azahar, får du hjälp på plats av det lokala Novasolkontoret i Spanien.

Varmt välkommen till oss när du ska hyra hus på Spaniens fastland och Costa del Azahar!