Semesterhus i Costa de Valencia

Långa sandstränder, imponerande berg, mäktiga borgar och ett stort kulturutbud. Det är vad som väntar om du hyr semesterhus i Costa de Valencia.

Costa de Valencia är den omväxlande kusten längs Spaniens östsida mellan Barcelona och Malaga. Kusten utanför Valencia domineras av både sköna sandstränder och höga berg. Genom att hyra hus i Costa de Valencia får du många tillfällen att koppla av på någon av områdets stränder, äta traditionell paella eller vandra i naturen.

Hus vid Valencias kust

Populära semesterhus i Costa de Valencia

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Costa de Valencia

Loading...

Semesterhus med pool i Costa de Valencia

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Costa de Valencia

Loading...

Upplev Valencia på egen hand

Tänk att vakna utsövd, äta en god frukost med familjen och planera inför dagens utflykter. Genom att hyra hus i Costa de Valencia har du många aktiviteter att välja mellan. Skön avkoppling på sandstränderna utanför Oliva, några timmars golfspel eller kanske en vandring bland bergen?

Ska du hyra hus i Costa de Valencia får du också många chanser att uppleva historia och kultur. Vill du veta mer om östra Spaniens brokiga historia, rekommenderas en tur till de imponerande borgarna vid Sagunto och Cullera. Är det konst och vetenskap som lockar, finns en av Europas största konst- och vetenskapscenter i Valencia.

Välkommen att hyra hus i Costa de Valencia

Vill du uppleva fördelarna med att hyra hus i Valencia, kan du boka semesterhus i Costa de Valencia online eller genom att ringa Novasols kundtjänst. Novasol har härliga semesterbostäder i Costa de Valencia i alla storlekar och prisklasser.

Alla våra semesterhus i Costa de Valencia ägs av privatpersoner, vilket gör att du får chansen att leva som en infödd spanjor. Att hyra hus i Valencia skiljer sig en hel del från en hotellvistelse: du slipper köa till frukostbuffén, kan sätta dina egna rutiner och får gott om plats för hela familjen. Vill du göra semestern lite lyxigare, kan du passa på att beställa sänglinne och slutstädning när du bokar semesterhus i Costa de Valencia.

Att hyra en av våra semesterbostäder i Costa de Valencia betyder trygghet. Vi finns med dig innan resan och har lokala representanter på plats under resan. Varmt välkommen till oss när du vill hyra hus i Spanien vid Valenciakusten!