Semesterhus i Benissa

Vill du njuta av lugn och ro, solsken och natur? Då ska du hyra hus i Benissa. Med ett semesterhus i Benissa får du många tillfällen till avkoppling längs Spaniens kust.

Benissa befinner sig i kustområdet ”La Marina” och ligger mellan Valencia och Alicante vid Costa Blanca. Staden är känd för sin anrika stadskärna med byggnader från Medeltiden och Renässansen, sina vackra vikar och mäktiga berg. Ska du hyra hus i Benissa under juni, får du uppleva kristna och moriska högtider. Passa även på att smaka på regionens kök. Området kring Valencia är känt för sina risrätter med den färggranna ”Paellan” i spetsen.

benissa

En naturskön pärla vid Costa Blanca

Bor du i ett semesterhus i Benissa är du omgiven av vacker natur med glittrande hav, undangömda vikar och imponerande berg. Genom att hyra hus i Benissa får du otaliga tillfällen att vara ute i naturen. Koppla av på stranden, snorkla i de mysiga vikarna, lär dig att segla eller testa på kajak. Är du mer av en landkrabba, kan du vandra i bergen eller cykla längs kusten.

Det finns mycket att vinna på att hyra hus i Benissa. Med en av våra semesterbostäder i Valencia får du en vistelse med många valmöjligheter: vakna när du vill, ät frukost den tid som passar dig och slipp trängas med andra turister. Hyr du semesterhus i Benissa får du en bra bas för utflykter till närliggande städer som Torrevieja, Alicante och Valencia.

Ett klick från din drömsemester

Oavsett om du hyr semesterhus i Benissa eller ska hyra lägenhet i Alicante, kommer du få en fantastisk Spanienvistelse. NOVASOL har ett brett utbud semesterbostäder i Costa Blanca att erbjuda om du till exempel vill hyra hus i Torrevieja. Att hyra semesterbostad i Valencia med omnejd är tryggt. Alla våra semesterhus i Benissa ägs av privatpersoner och när du hyr semesterbostad i Costa Blanca eller någon annanstans i Europa ingår ett trygghetspaket.

Är du intresserad av att hyra lägenhet i Alicante med omnejd, kan du boka online. Har du frågor eller vill ha hjälp att hyra hus i Torrevieja är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.