Boende i El Campello

Välkommen att boka boende i El Campello! Denna kustnära pärla hittar du i Sydöstra delen av Spanien i regionen Valencia. Staden beskrivs ofta som charmig, levande och genuin och med sina 250 soldagar om året bjuds du här på ett härligt klimat med närhet till havet. 

Bokar du boende här med oss på NOVASOL har du med andra ord chans till en riktigt härlig semester med mycket sol och bad i det härliga vädret. Du kan dessutom välja att hyra hus i El Campello med pool och ha närhet till svalkande dopp när du vill. Boka redan idag!

semesterhus i El Campello med pool

Populära semesterhus i El Campello

Loading...

Djurvänliga semesterhus i El Campello

Loading...

Semesterhus med pool i El Campello

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i El Campello

Loading...

Staden El Campello

I stadens centrum hittar du all service du kan tänka dig. Här finns caféer, restauranger, apotek, mataffärer, läkare, postkontor och shoppingstråkI och med stadens närhet till vattnet finns här också en imponerande palmkantad strandpromenad. Här kan du flanera samtidigt som du blickar ut över havet och landar i det lugna lunk som de flesta är ute efter på sin semester. Börjar magarna kurra är det lätt att ta en paus för att sätta sig på någon av de caféer eller restaurangerna längs promenaden.

El Campello var från börjar en utpräglad fiskeby. Än idag har fisket stor betydelse för staden vilket man se i form den stora marinan och småbåtshamnen som ligger vid änden av stadens långa strand. Där lägger fiskebåtarna till efter en dag till havs. I fiskarnas hus, som ligger i närheten, kan ni även ta del av den fiskauktion som infaller sig varje dag när fiskarna kommer tillbaka med dagens fångst. Ett guldtillfälle för att köpa färsk fisk att ta med  för att tillaga i ditt boende från NOVASOL.

El Campello på Costa Blanca

Salta dopp i det stora blå

Strax söder om stadskärnan sträcker sig den kilometerlånga stranden Playa Muchavista ut sig. Detta är en av de bästa och längsta sandstränderna i provinsen och är absolut värt ett besök när du är i staden. Stranden kan stoltsera med ”blå flagg” sedan många år tillbaka och denna internationella miljöutmärkelse ger dig en garanti på en säker, ren och fräsch strand. 

Vill du hellre dyka från klipporna så finns det norr om staden flera ”calas”. Detta är små välbevarade havsvikarna som i vissa fall även är bevakade av badvakter vilket gör att du och familjen kan känna er trygga.

Alicantes mysiga hamn

Övriga utflyktsmål runt om El Campello

Bara cirka 20 minuters bilväg bort hittar du den något mer kända staden Alicante. Hit går även bra tågförbindelser om det skulle vara så att du inte har tillgång till bil. Alicante är en större stad. Här är det ruljangs dygnet runt och för dig som är intresserad av ett något rikare nattliv än vad El Campello kan bjuda på så är det verkligen värt ett besök hit. 

Är du en person som vill ha mer aktivitet på din semester kan du enkelt promenera upp bland bergen för att njuta av stillheten här. Det kan dock vara ganska brant på sina ställen så det krävs att man är i någorlunda kondition för att kunna uppskatta detta.

Boka ditt nästa boende i El Campello med oss på NOVASOL

Även om din semester kan kännas långt borta så rekommenderar vi att du bokar ditt boende i El Campello redan idag. Det är först till kvarn som gäller och våra boenden kan gå fort åt, speciellt under sommarmånaderna. 

NOVASOL har funnits sedan 1968 och har med det lång erfarenhet av uthyrning av semesterhus och lägenheter. Vi förmedlar boenden över större delen Spanien och utöver El Campello har vi även ett rikt utbud om du skulle vara intresserad av att boka boende i Valencia. 

Då våra boenden ägs av privatpersoner så är varje boende unikt och du har möjlighet att få det lika bekvämt på semestern som hemma.  Men kanske med någon extra semesterlyx i form av en pool?

Våra medarbetare gör alltid sitt yttersta för att du ska få en så bra semester som möjligt. Dessutom besöker vi samtliga semesterhus och boenden för inspektion innan de görs tillgängliga på vår hemsida. Du kan därför vara säker på att boendet motsvarar den presentation vi ger här på hemsidan. 

Välkommen att boka boende i El Campello med oss på NOVASOL!